Articole blog

Body-uri pentru bebeluși din materiale organice: cum le alegi

de Simona Cravcenco in Oct 07, 2022

Body-uri pentru bebeluși din materiale organice: cum le alegi

Body-urile sunt o piesă vestimentară îndrăgită de toți părinții.

Practice și ușor de îmbrăcat, acestea sunt straturi de bază ideale pentru copii și bebeluși, acoperind spatele și burtica celor mici în permanență.

În plus, croiala lor oferă libertate de mișcare și confort atunci când sunt activi, dar și în timpul somnului.

Cum știi ce modelele de body-uri sunt potrivite pentru bebelușul tău?

Ei bine, pe lângă culorile vesele și imprimeurile haioase, este important să alegi piese vestimentare din țesături organice.

Hai să descoperim împreună care sunt avantajele body-urilor din materiale organice și cum le putem integra în garderoba micuților noștri.

Ce beneficii au body-urile pentru bebeluși din materiale naturale?

Body-urile pentru bebeluși sunt un articol vestimentar care te poate scoate din impas în orice moment. Acestea pot fi combinate cu ușurință cu alte haine și pot fi purtate în orice sezon.

body bebelusi materiale naturale

Unde mai pui că:

  •     Body-urile pentru bebe sunt prevăzute cu capse pe umăr, între picioare sau pe lateral, astfel că sunt foarte ușor de îmbrăcat.
  •     Schimbatul scutecelor se face rapid și eficient. De aceea, body-urile sunt extrem de utile din prima zi de viață a bebelușului, dar și atunci când micuțul devine tot mai activ și energic.
  •     Este un articol vestimentar ce protejează spatele copiilor de frig și poate fi purtat atât în timpul zilei, cât și noaptea.
  •     Atingere delicată și confort sporit în orice sezon datorită materialelor naturale ce lasă pielea să respire și reglează temperatura corpului.

Știai că și salopetele pentru copii au aceleași avantaje? Află de ce să alegi salopete pentru bebe din lână merinos. Micuțul tău va fi tare fericit!

body bebe materiale naturale

Principalele tipuri de body-uri pentru bebeluși

Primele luni ale copiilor sunt o adevărată aventură. Micuții cresc rapid, astfel că trebuie să alegi modelul și mărimea corectă, precum și materiale organice prietenoase cu pielea lor. Așadar, în funcție de design, poți opta pentru următoarele tipuri de body:

  •     Body bebeluși tip maiou – este un articol vestimentar versatil, perfect pentru primul an de viață. Acesta îi oferă copilului tot confortul de care are nevoie și poate fi purtat atât vara, cât și în anotimpul rece ca strat de bază.
  •     Body bebeluși cu mânecă scurtă – acest tip de body înlocuiește tricoul clasic și este ideal pentru zilele călduroase, dar poate fi purtat și pe sub haine atunci când este răcoare.
  •     Body bebeluși cu mânecă lungă – deoarece acoperă și brațele copiilor, aceste body-uri sunt perfecte pentru plimbările în aer liber, dar se pot purta și în casă sau în timpul somnului.

body copii materiale organice

Fiecare dintre cele trei modele poate fi purtat ca strat de bază, indiferent de anotimp. În plus, culorile vii și imprimeurile adorabile te ajută să creezi cele mai simpatice ținute pentru bebeluși.

Body-uri din materiale organice pentru bebeluși

Care sunt cele mai potrivite materiale pentru bebeluși și copii?

Pentru că iubim fibrele naturale și hainele sustenabile, la Gălbenuș vei găsi o gamă diversificată de body-uri pentru copii din materiale organice certificate, printre care:

  •     Body-uri copii din lână merinos -  acestea păstrează căldura atunci când este frig și răcoresc pe timp de vară, previn supraîncălzirea, țin departe umezeala și mirosurile neplăcute. De exemplu, poți alege un body pentru copii din lână merinos extrafină Crawler.
  •     Body-uri din bumbac organic bebeluși – bumbacul organic este ideal pentru pielea sensibilă a celor mici, acesta fiind una dintre cele mai durabile și fine țesături. Iar dacă vrei ca micuțul tău să se bucure cât mai mult timp de body-ul său, iată ce trebuie să știi despre spălarea și îngrijirea hainelor din bumbac organic.
  •     Body-uri din lână și mătase bebeluși – cel mai popular blend pentru confecționarea body-urilor este cel din lână și mătase. Cele două materiale naturale se simt plăcut pe piele, resping apa, au proprietăți antibacteriene și oferă confort indiferent de vreme.
  •     Body-uri din lână și bambus copii – în combinație cu lâna, bambusul oferă confort termic, protecție UV, rezistență și protecție împotriva bacteriilorși este anti alergic. Astfel, pot fi purtate de la cele mai fragede vârste, fiind recomandate pentru copii cu dermatite atopice.
  •     Body-uri bebeluși din bambus - dacă iubești materialele organice, bambusul nu trebuie să lipsească din garderoba copiilor. Țesăturile din bambus sunt moi, hipoalergenice, durabile și ușor de întreținut. Iată 5 motive să porți haine din bambus organic.

body bebelusi lana merinos

Știm că nu este ușor să fii părinte, mai ales dacă este prima ta experiență. De aceea, te întâmpinăm cu numeroase modele de body-uri și salopete pentru bebeluși și copii din materiale naturale.

De la body-uri nou-născuți cu capse, petrecute, cu mânecă scurtă sau lungă, până la body-uri pentru copii din materiale precum lâna, mătasea, bambusul și bumbacul organic, la Gălbenuș ai de unde alege.

Aruncă o privire în magazinul online Gălbenuș și alege ce-i mai bun pentru familia ta.

Iar dacă vrei să afli mai multe despre proprietățile fibrelor organice, sustenabilitate și slow fashion, te așteptăm pe blog.

Pe curând!

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.