Articole blog

Garderoba de vară a bebelușilor și copiilor: ce haine sunt potrivite

de Simona Cravcenco in Jul 04, 2022

Haine de vară pentru bebeluși și copii

Hainele pentru copii și bebeluși sunt cele mai adorabile. Mai ales cele pe care le poartă vara. Să-ți îmbraci copiii vara este o experiență plină de aventură.

Cu tot soarele, căldura și distracția din jur, copiii vor să se bucure de fiecare moment. Iar grija ta este să-i păstrezi confortabili și protejați. Iată câteva recomandări în alegerea hainelor de vară pentru copii și bebeluși.

Sfaturi pentru alegerea ținutelor de vară pentru copii

Nu ai cum să nu iubești zilele de vară.

Ce fel de îmbrăcăminte este potrivită pentru aceste zile? Copiii au nevoie de ținute perfecte pentru joacă, somn, plimbare sau drumeție. Noi îți dăm câteva sugestii:

  • alege țesăturile sustenabile, respirabile;
  • pentru fetițe optează pentru rochii și ochelari cu protecție UV când ieșiți la soare;
  • când bebelușii sau copiii moțăie, îmbrăcă-i în haine moi. Body-urile sunt ideale atât în casă, cât și în afară și, bonus, asortează partea de sus cu o pereche de pantaloni scurți;
  • încearcă pălăriile cu boruri largi, care să ofere protecție UV;
  • dacă mergi pe plajă, asigură-te că hainele copilul tău sunt corespunzătoare. Costumele de baie cu protecție UV reprezintă varianta cea mai bună;
  • pentru copiii mici, poți alege diverse costume versatile pentru timpul lor de joacă;
  • pentru fetițe, poți alege chiar și rochițele cu bretele subțiri.

Totul depinde de confortul micuțului tău. Noi avem câteva propuneri de piese care sunt esențiale în zilele călduroase de vară.

Rochițe pentru fetițe

Rochiile nu sunt articole doar pentru ocazii speciale.

Vara este momentul perfect pentru a introduce printre hainele fetițelor și ale bebelușelor rochițele, salopetele și fustele. O rochie de vară este o variantă confortabilă. Se pot mișca în voie, în timp ce aerul circulă mult mai bine, iar senzația de cald dispare și ea încetul cu încetul.

Rochițe pentru fetițe și bebe

 

Rochiile din bumbac organic și bambus parcă sunt date cu praf magic. Acestea sunt atât de moi, încât se simt precum o îmbrățișare pe pielea micuților. În plus, imprimeurile sunt super adorabile și se asortează cu voia bună.

Pe de altă parte, rochiile și fustele din in și cânepă sunt un vis de vară. Rezistența și fibra lor absorbantă le fac ideale pentru cei mici.

Pantaloni scurți și tricouri

Tricourile și pantalonii scurți nu se vor demoda niciodată și sunt o bază perfectă pentru orice ținută de vară. Indiferent că vorbim despre haine pentru băieți sau fetițe, aceste articole se pot purta într-o mulțime de combinații.

Pantaloni scurți pentru copii și bebeluși

O pereche de pantaloni scurți pentru copii din bumbac organic face echipă bună cu un tricou fin din bambus. Imprimeurile sunt ușor de potrivit și vă puteți gândi împreună la o mulțime de combinații. 

Lasă-l și pe cel mic să aleagă, iar pe orice ar pune mâna, amintește-ți că gusturile nu se discută. Nu uita și de vestitele body-uri pentru bebe, care se pot combina atât cu fustițe, cât și cu pantaloni scurți.

Pălării ușoare de vară cu protecție UV

Cel mai important lucru este să-i protejezi pe cei mici de razele soarelui. O pălărie sau șapcă cu protecție UV reprezintă piese obligatorii în garderoba de vară a oricărui pitic, dar și a adulților Modelele cu boruri largi, care să acopere fruntea, gâtul, urechile și umerii pot împiedica apariția arsurilor și a insolației.

Pălării și șepci cu protecție UV pentru copii

 Noua gamă de la Gălbenuș include pălării de soare UV și șepci ce oferă umbră plăcută pentru față. Astfel, pielea delicată a copiilor este protejată pe tot parcursul purtării, iar joaca poate continua.

Iar dacă mergi cu familia la plajă sau piscină, citește câteva informații utile despre costumele de baie cu protecție UV pentru copii și bebeluși.

Sandale pentru fiecare pas al piticilor

Sandalele sunt și ele nelipsite din ținutele celor mici. 

O pereche de sandale din piele este tot ce are nevoie cel mic pentru a alerga în voie, fără disconfort. Modelele de la Bisgaard au o talpă flexibilă și pot fi încălțate foarte ușor datorită sistemului de închidere cu scai.

Sandale pentru copii și bebeluși

 

Adorabilele săndăluțe de la Tikki sunt preferatele noastre. Tikki Nido sunt sandalele de piele poate cele mai fidele conceptului de „mers desculț”. Materialul atât de comod, iar designul gândit special pentru ca piciorul să nu alunece sau să transpire dau senzația de plutire în timpul mersului. Nu uita că încălțămintea pentru copii ar trebui să fie, în primul rând, practică și abia apoi estetică. Iar sandalele de la Tikki le îndeplinesc pe amândouă.

Să îi lăsăm să fie copii, în timp ce noi adulții, pregătim bagajul pentru vacanță și ținutele pentru plimbare. În magazinul online Gălbenuș găsești o mulțime de articole potrivite nevoilor familiei tale.

Tu cu ce îl îmbraci pe cel mic astăzi?

 

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.