Articole blog

Costume de baie cu protecție UV pentru copii și adulți

de Simona Cravcenco in May 19, 2022

Costume de baie cu protecție UV: de ce să le alegi

Sunt costumele de baie cu protecție UV necesare vara?

Ei bine, ne petrecem cea mai mare parte a zilei sau întreaga vacanță sub soare. La plimbare pe plajă cu cei mici, înot sau practicând multe alte activități distractive. Acestea sunt momentele în care pielea noastră și a copiilor este expusă razelor solare.

În acest caz, crema de protecție poate să nu fie suficientă, deoarece aceasta necesită aplicare la fiecare două ore. În plus, folosind mai puțină cremă de soare pe corp, reușim să protejăm și mediul marin. Așadar, răspunsul la întrebarea noastră este da.

Dar cu ce sunt diferite hainele UV față de cele obișnuite? Scapă de curiozitate și hai să afli motivele.

Am nevoie de îmbrăcăminte cu protecție UV?

 

Toate hainele pe care le ai îți protejează pielea într-un fel. Desigur, depinde și de tipul de piele. Unii oameni sunt mai sensibili decât alții. Și, în același ton, unele materiale sunt mai bune decât altele.

De aici și principala diferență dintre hainele tale obișnuite și cele cu protecție UV. Spre exemplu, îmbrăcămintea din in organic are protecție UV în mod natural și poate fi purtată atât de copii, cât și de adulți. Se alătură aici și hainele din cânepă, cu aceeași protecție solară naturală, ideale pentru sezonul cald. 

Așadar, ar trebui să acorzi atenție sporită atât îmbrăcămintei pentru copii, cât și articolelor ce ajung în șifonierul tău.

Și cum vara se apropie cu pași repezi, astăzi vorbim despre hainele necesare unei ieșiri la plajă, mare sau piscină. Rămâi cu noi ca să vezi opțiunile din materiale sustenabile pentru toată familia.

Beneficiile costumelor de baie cu protecție UV

beneficii costume de baie cu protecție UV

 

Apă strălucitoare, bălăceala, joacă de dimineață până seara. Sună minunat, nu-i așa? Gândește-te că toate acestea se întâmplă sub soare, toată ziua. Oricât de încântător ar suna, nu uita de efectele pe care le poate avea expunerea la soare în echipamentul nepotrivit.

Uite ce beneficii oferă costumele de baie cu protecție UV pentru copii și adulți:

Reduc bronzarea

Bronzul apare atunci când pielea ta devine mai întunecată decât în mod normal, fiind vizibil, de obicei, pe față, brațe, spate și picioare. Sigur, cu toții ne dorim o piele măslinie vara. Dar să nu uiți de nuanța roșiatică și arsurile de după. Gândește-te doar cum le-ar suporta cei mici. Acționând ca o barieră, costumele de baie UV apără eficient țesutul. 

Previn iritațiile

Așa cum spuneam și mai sus, acesta se numără printre principalele motive pentru care costumele cu protecție UV reprezintă un must-have în garderoba de vară. Razele UV pot provoca mâncărimi incomode pe piele, mai ales după o perioadă lungă de expunere la soare. În plus, protecția oferită de costumele de baie UV este cu atât mai importantă cu cât acoperă și porțiunile corpului cu piele mai sensibilă, acolo unde, de cele mai multe ori, nu aplicăm cremă de protecție solară.

Împiedică evaporarea apei

Costumele cu protecție UV pentru copii și adulți formează un strat între piele și soare. Acest lucru reduce la minimum pierderea de apă din corp prin evaporare și vă menține, pe tine și micuțul tău, hidratați.

Mai multă distracție în apă

Tuturor ni se întâmplă să uităm complet să aplicăm din nou crema de protecție solară după o sesiune de înot. Însă, vești bune, costumele de baie UV îți protejează pielea chiar și atunci când transpiri sau te bucuri de temperatura apei.

Sună extraordinar, nu-i așa? Pentru ca distracția să fie garantată, iar căutările tale să fie restrânse, ți-am pregătit noi câteva propuneri cu articole ce oferă protecție UV.

Costume de baie cu protecție UV din materiale sustenabile

costume de baie cu protecție UV din materiale sustenabile

 

Partea noastră preferată.

Ce să pui în bagajul pentru plajă? Simplu, costumele de baie UV de la Gălbenuș. Confecționate din materiale reciclate, modelele provin de la branduri cunoscute, ce susțin sustenabilitatea.

Costumele de baie pentru bebeluși și copii cu protecție UV vin într-o varietate de imprimeuri haioase și merg perfect cu ochelarii de soare de la Ki ET LA. Materialele elastice și confortabile, care acoperă o mare parte din suprafața pielii piticilor, asigură un filtru UV de până la 50+. În plus, sistemele de închidere sunt practice, astfel încât îmbrăcatul și dezbrăcatul să se poată face cu ușurință.

Nu-i dăm uitării nici pe cei mari. Costumele de baie pentru femei cu protecție solară sunt ideale pentru plajă și piscină. Piesele de la Matona sunt o combinație între confort și suport, având protecție UV certificată. Astfel, pielea ta se simte răsfățată în fiecare zi de relaxare.

Alege articolele preferate și pregătește-te de vacanță și soare! În magazinul online Gălbenuș găsești haine din materiale organice pentru orice ocazie.

 

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.