Articole blog

Cadouri de Paște din materiale sustenabile: ghid pentru toată familia

de Simona Cravcenco in Apr 12, 2022

idei cadouri paste

Ce cadou de Paște să dăruiesc celor dragi?

Dacă această întrebare te-a însoțit dimineața la cafea, la masa de prânz și a continuat să te urmărească și în timpul plimbării de seară, ești în locul potrivit.

Nu putem citi gânduri, dar știm sigur un lucru: suntem pasionați de moda sustenabilă. A, da! Și iubim cadourile aduse de Iepuraș. Așa că, ne-am gândit să unim cele două forțe și am obținut un ghid cu idei de cadouri de Paște.

Știm că perioada sărbătorilor este marcată de pregătiri intense și aglomerații și tocmai de aceea ne-am gândit să te surprindem noi cu propuneri.

Sărbătorile Pascale vin, bine ne pare, avem articole din materiale organice pentru fiecare.

Cadouri slow fashion de Paște pentru toți

Cei dragi merită atenția și grija noastră.

Gândește-te că, pe lângă faptul că reprezintă un dar practic, îmbrăcămintea din materiale organice învinge testul timpului. Comparativ cu textilele sintetice, fibrele 100% naturale sunt de mai bună calitate, protejează sănătatea și rezistă mai bine la uzură. Mai mult, sunt potrivite pentru gusturile și cerințele fiecărui membru al familiei.

Ești nerăbdător să găsești un dar potrivit? Și noi la fel.

Top trei cadouri de Paște pentru femei

cadouri de paste femei

Găsirea cadoului ideal de Paște pentru femeile importante din viața ta chiar poate fi o provocare. Atât de multe branduri, culori, stiluri, nici nu știi de unde să alegi și cu ce să începi.

Dar, vești bune. Te ajutăm cu trei propuneri de haine din materiale organice pe care le iubim.

  1. Fustă din in organic. Absorbantă, răcoroasă și rezistentă la murdărie și pete, ea poate fi purtată într-o mulțime de combinații și reprezintă cadoul ideal de Paște pentru iubită, soție, prietenă și soră.
  2. O vestă din lână fleece. Pentru escapadele la munte și zilele răcoroase de vară, vesta îi ține de cald și o face fericită.
  3. Maiou din mătase naturală. Poate fi purtat ca articol individual în sezonul cald și pe sub alte haine în anotimpul mai rece. În plus, poți alege din mai multe nuanțe și stiluri, în funcție de gusturi. Beneficiile maiourilor te vor convinge. 

Sharing is caring! Așadar, sperăm că te-am ajutat să găsești ce cauți sau măcar ți-am dat câteva idei.

Top trei cadouri de Paște pentru bărbați

cadouri paste barbati

Ce fel de cadouri de Paște le facem bărbaților? Hmm, curios. De obicei, ei preferă darurile practice, care le sunt cu adevărat de folos.

  1. Tricou din lână și mătase. Perfect pentru bagajul oricărui iubitor de hiking, ciclism, ski sau sală. Articolul poate purtat atât ca piesă individuală, cât și ca strat de bază.
  2. Șosete rezistente din bumbac organic. Perfecte pentru zilele mai reci și drumeții.
  3. Șapcă din in organic. Cozorocul ține umbră, iar materialul nu supraîncălzește în zilele călduroase.

Ce părere ai? Noi zicem că vei avea succes cu articolele incluse pe listă.

Idei de cadouri de Paște pentru copii

cadouri paste copii

Ei așteaptă mereu cu sufletul la gură sărbătorile. În special, copiii sunt nerăbdători să primească un cadou de la Iepurașul de Paște.

Dacă nu ai întocmit încă lista de anul acesta, hai să ne gândim împreună la idei de cadouri. Pe lângă ouăle de ciocolată și jucării, cei mici au și ei nevoie de cadouri practice. Iar când vorbim despre haine de calitate, materialele 100% organice reprezintă întotdeauna alegerea ideală.  

De la îmbrăcăminte impermeabilă, rochițe, fustițe și jachete, până la tricouri, pantaloni scurți și accesorii moderne, toate sunt idei ce contribuie la confortul și starea de bine a copilului tău.

Fie că vorbim de haine pentru fetițe sau băieți, în colecția Gălbenuș de primăvară-vară găsești tot ce ai nevoie pentru Iepurașul de Paște. Crede-ne pe cuvânt, cei mici vor fi încântați de culorile vibrante și imprimeurile haioase. Noi le adorăm!

Nu te-ai hotărât încă ce cadou de Paște să alegi pentru persoanele iubite? Dacă nu vrei să dai greș sub nicio formă, dăruiește libertatea de a-și alege chiar ei produsele. Oferă un voucher cadou la Gălbenuș. Tu alegi valoarea, iar el va fi trimis prin email către cine dorești. Minunat, nu?

Întâmpină Paștele cu daruri din materiale organice pentru toată familia și nu uita să alegi ceva și pentru tine. Sărbători cu lumină și bucurie!

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.