Articole blog

Pantaloni și colanți din lână merinos: ce să alegi pentru toată familia

de Simona Cravcenco in Dec 30, 2021

Pantaloni și colanți din lână merinos: ce să alegi pentru toată familia

Atunci când toată familia iese la joacă, îmbrăcămintea adecvată este un coechipier de nădejde. Cu cât hainele sunt mai lejere și mai potrivite pentru vremea de afară, cu atât joaca poate dura mai mult. Ce zici de niște pantaloni și colanți din lână merinos ideali pentru toată familia?

Și dacă termenul „lână” te face să te gândești la o haină groasă și grea, demnă de zilele geroase, noi te ajutăm să-ți schimbi părerea. Astăzi, hainele de lână pot fi chiar subțiri precum tricourile de vară, dar cu proprietățile unui cojoc de iarnă.

Cu toate acestea, sunt anumite piese de îmbrăcăminte din lână care nu trebuie să lipsească din garderobă.

Te-am făcut curios? În articolul de astăzi îți arătăm cu ce pantaloni din lână merinos poți să îți echipezi toată familia pentru a putea petrece timp afară fără griji.

Hai să vedem!

Pantaloni și colanți din lână merinos pentru femei

Colanti skinny rib Mabli Knits

Femeile sunt cele care resimt frigul cel mai rapid. De aceea este indicat ca ele să poarte pantaloni sau colanți din lână merinos chiar de când temperaturile încep să scadă sub pragul de confort termic individual.

Așadar, pantalonii și colanții pentru doamne ar trebui să fie purtați de la jumătatea sezonului de toamnă și până primăvara târziu, dacă vremea este capricioasă. Și tocmai pentru că este o perioadă atât de lungă, avem o gamă variată de modele de pantaloni și colanți pentru femei.

Totuși, ce pantaloni sau colanți pentru femei să alegi?

Ei bine, poți purta pantalonii din lână merinos fără a avea nevoie de vreun strat în plus. Sunt potriviți pentru ieșiri în parc, plimbări, pentru mersul la cumpărături sau activități puțin mai solicitante.

În ceea ce privește colanții din lână merinos, ei sunt mai potriviți pentru a fi luați sub altă pereche de pantaloni. De exemplu, poți opta pentru colanți de lână și o pereche de pantaloni impermeabili atunci când toată familia merge la săniuș.

Totuși, poți alege o pereche de colanți din lână merinos atunci când te antrenezi în aer liber, când mergi cu bicicleta sau faci o drumeție. Lâna din țesătura colanților păstrează căldura fără a reține transpirația și susținând aerisirea pielii. Totul, în timp ce tu te miști cu ușurință și fără să îți fie frig.

Colanți din lână merinos pentru bărbați

Strat de corp pentru barbati din lana merinos si matase Engel Natur

Chiar dacă bărbații au rezistență mai mare la temperaturi scăzute, nu înseamnă că nu trebuie să ia în considerare îmbrăcămintea adecvată. Iar colanții din lână merinos sunt ideali pentru domnii care nu se dau la o parte de la joaca prin zăpadă alături de copii.

De aceea, colanții pentru bărbați pot fi purtați asemenea celor pentru femei: sub o pereche de pantaloni impermeabili sau sub o pereche de pantaloni dintr-un material subțire și fără protecție împotriva vântului rece.

Dar nu trebuie să te limitezi la atât. Dacă ești o fire aventuroasă, poți purta colanții din lână merinos atunci când escaladezi sau faci trekking. În plus, pentru activități lungi și solicitante, purtarea colanților este recomandată deoarece lâna are proprietăți antibacteriene, respingând mirosurile neplăcute.

Și pentru că un sport intens are nevoie de echipament pe măsură, trebuie să te asiguri și că alegi încălțămintea potrivită pentru toată familia.

Lâna merinos – bucurie și culoare pentru copii

Strat de corp lana merinos rib Mabli Knits

Indiferent de perioada anului sau vremea de afară, copiii iubesc să se joace în natură. Da, chiar și atunci când plouă. Iar când ninge cu fulgi mari, bucuria copiilor este imensă.

Iar ieșitul afară, la joacă, este o bucurie și pentru părinți. Însă trebuie să protejezi copiii de frig și să ai grijă ca ei să nu stea cu hainele ude. Și ce altă metodă mai potrivită decât cu pantaloni și colanți din lână merinos pentru copii?

Multitudinea de modele și culori sau imprimeuri te duc imediat cu gândul la râsetul celor mici atunci când se joacă prin frunze sau construiesc un om de zăpadă.

Și pentru a te asigura că năzdrăvanii sunt bine protejați, îi poți îmbrăca în straturi. Alege o pereche de colanți călduroși din lână merinos și o pereche de pantaloni obișnuiți, pentru ca cel mic să aibă libertate de mișcare.

Iar dacă la finalul zilei hăinuțele sunt murdărite, nu trebuie să îți faci griji. Spălarea și îngrijirea produselor din lână este ușoară și rapidă. Trebuie să te asiguri mai întâi că hainele micuților sunt demne de pus în mașina de spălat. Dacă ele sunt puțin umede, le poți pune doar la aerisit. Iar dacă sunt pătate, atunci poți consulta eticheta produsului pentru a vedea cu exactitate instrucțiunile pentru spălare.

Alege pantaloni și colanți din lână merinos pentru toată familia ta. Mișcă-te în voie, purtând accesorii vestimentare ușoare și confortabile care lasă pielea să respire în timp ce o protejează de bacterii și de acțiunea cu efect degradant cauzată de temperaturile reci. 

Îți dorim zile cu distracție și bună dispoziție alături de cei dragi!

 

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.