News

Imbracaminte vesela si colorata pentru bebelusi si copii- Frugi Colectia primavara-vara

de Simona Cravcenco in Apr 18, 2019

Imbracaminte vesela si colorata pentru bebelusi si copii- Frugi  Colectia primavara-vara

Colecția de primăvară-vară 2019  ne surprinde încă o dată cu un design proaspăt și haios al hăinuțelor pentru bebeluși, copii și adolescenți.

Hăinuțele din bumbac organic au imprimeuri și aplicații deosebite atât la fetițe cât și la băieți. Îmbrăcăminte pentru  copii cu mărimi generoase, calitate superioară, certificate OEKO-TEX standard 100. Mărimi disponibile pe site de la 0 luni și până la 10 ani. 

Păturici din muselină perfecte pentru bebeluși. Probabil una din cele mai pure și mai delicate țesături pentru bebeluși și copii.Țesătura este simplă, ușoară, aparent rară, dar ea permite fluxul de aer, reducând riscul de supraîncălzire a pielii. Muselina  de la Frugi este certificata OEKO-TEx, nu conține chimicale. Muselina are capacitatea de a rezista la multe spălări, fără a-și pierde calitățile inițiale. Rămâne fină, absorbantă, delicata ca textură. Set de 2 museline cu imprimeu vesel, perfecte pentru orice sezon. 

Body-uri din bumbac organic cu imprimeuri vesele, cu deschidere largă în zona gâtului și capse între picioare pentru o îmbrăcare/dezbrăcare ușoară a bebelușului. Seturi de 2 sau 3 bucăți, perfecte pentru a acoperi nevoile unui bebeluș în creștere. Mărimi dispobilile la body-uri  de la 0 luni până la 12 luni. 

 Pijamale bebeluși cu piciorușe sau fără, prevăzute cu închidere cu capse pe burtică și la picioare. Croi lejer și generos chiar și pentru cei mai pufoși bebeluși. Pijamale cu printuri atractive pentru fetițe și băieți ( avioane, sirene, pinguini, pelicani, văcuțe etc). Mărimi pijamale  Frugi disponibile de la nou născuți până la 2 ani. 

Bluze și tricouri  din bumbac organic cu aplicatii  textile de animale, mașini, paiete, avioane, elicoptere, gâze, tractoare și legume. Bluze cu mănecă lungă pentru sezonul rece și tricouri pentru sezonul cald. Mărimi disponibile pe site la bluzele  și tricourile Frugi, de la 18 luni și până la 10 ani. 

Pantaloni (șalvari) băieți și bebeluși cu bată lată la burtică și la picioare astfel încât să poată explora fără probleme mediu înconjurător, împreună cu confortul asigurat pielii de țesătura de bumbac organic, certificat GOTS  și OEKO-TEX. Pantaloni tip joggeri sport cu șnur reglabil în talie. Colanți tricotați cu imprimeu pe fund pentru bebeluși mici. Atât pantalonii cât și colanții au imprimeuri atractive cu mașini, fermă, pinguini, vapoare, balene, legume etc. Mărimi disponibile la pantalonii Frugi de la 0 luni până la 4 ani.

Colanți din bumbac organic, cu modele și imprimeuri vesele pentru cele mai cochete fetițe. Colanți Frugi sunt perfecți pentru interior sau exterior, care completează ținuta micilor prințese indiferent că poartă fuste, rochițe, bluze sau tricouri. Colanți  fetițe cu imprimeu sirene, pinguini, pești, în dungi sau tip jeans. Mărimi la colanții Frugi de la 0 luni până la 7 ani.

Fustițe și rochițe Frugi din bumbac organic cu modele deosebite (pinguini,sirene, buburuze, rațe, unicorni, iepurasi, căpșuni, buline și curcubeu). Rochițe deosebite cu 2 fețe care pot fi purtate după cum își dorește copilul și de care nu se va plictisi. Mărimile rochițele și fustițele Frugi, disponibile pe site de la 6 luni și până la 10 ani. 

Hanoracele simpatice din bumbac organic vin în completarea ținutei fetițelor și băiețeilor pentru a-i proteja de vremea răcoroasă. Hanorace cu glugă  pefecte pentru vremea schimbătoare sau drumeții. Mărimi la hanoracele Frugi de la 2 ani până la ani.

Bineînteles că nu pot lipsi și accesorile, respectiv dresuri, chiloții, șosete, bentițe care completează ținuta oricărei persoane, copil sau adult. Dresuri pentru fetițe colorate, cu imprimeuri vesele (dungi, buline, gărgărițe, oițe, norișori, curcubeu etc). Lenjerie de corp asortată din cel mai fin și delicat bumbac organic certificat OEKO-TEX, perfectă și pentru cea mai sensibilă piele. Șosete pentru fete și băieți cu detalii care pot aduce o pată de culoare și veselie la orice ținută. Bentițe delicioase care sporesc farmecul și dulceața bebelușilor.

Geci, pantaloni și salopete de ploaie, impermeabile realizate din plastic reciclat cu modele haioase. Modele de hăinuțe versatile care pot fi folosite atât de fetițe cât și de băieți (broaște, tractoare, mașini, pinguini). Mărimile  la rgecile și pantalonii Frugi disponibile pe site de la 1 an și până la 6 ani. 

Cizme de ploaie pentru copii din cauciuc natural, flexibile și ușoare. Cizme colorate pe care copii le vor adora și nu vor mai vrea să le dea jos. Cizme  impermeabile cu imprimeu haios ( broaște, pinguini, tractoare, flori). Mărimi cizme impermeabile disponibile pe site de la 20,5 EU și până la 29 EU. 

Rucsaci impermeabili completează ținuta micilor exploratori. Rucsacii perfecți pentru grădiniță, pentru transportul hăinuțelor, pentru cizmele de ploaie sau încălțăminte de interior. Rucsacul se strange cu ușurință cu ajutorul șnururilor, conținutul rucsacului va fi protejat de ploaie sau apă. Disponibil într-o singură dimensiune cu model simpatic cu broaște pe lac și tractoare la fermă.

Costume de baie pentru bebeluși și copii cu protecție UV 50+. Costum de baie întreg cu fermoar la spate pentru  o îmbrăcare/ dezbrăcare facilă și cu un imprimeu simpatic cu animale. Costum de baie cu 2 piese  cu pantaloni și cu bluza, prevăzut cu imprimeu și protectie UV 50+. Costumele de înot (baie) cu UV50+ pentru copii au imprimeu atractiv atât pentru fete cât și pentru băieți, (Pinguini, pelican, con și cupa de înghețată) cu dungi sau cu buline. 

Pălăriile de protecție solară pentru copii nu puteau lipsi pentru a întregi colecția de vară. Pălărie cu cozoroc, cu elastic pentru o fixare mai buna si cu extensie pentru a proteja capul, gâtul și umerii de razele soarelui. Pălariile Frugi sunt fabricate din materiale aprobate OEKO-TEX și protecție UV50+.

Hainele și încălțămintea pentru bebeluși și copii de la Frugi încântă 2 simțuri deodată. ( Senzația de finețe și moliciune pe piele,dar și privirea cu designul și modele deosebite ). Hainuțele Frugi vor fi în categoria celor mai iubite și purtate produse din garderoba celui/celei mici sau mari, indiferent de sex. 

Frugi este un brand de haine care își propune să protejeze planeta noastră, având o etica și o politică de utilizare cu responsabilitate a resurselor naturale. Urmăresc procesul de fabricatie a pieselor de îmbrăcăminte și se concentrează pe reducerea consumului de apă și a energiei electrice. Hainele Frugi nu sunt colorate cu  vopsele chimice, care pot strica ecosistemul. 

Noi iubim acest brand de haine și îmbrăcăminte pentru toate ideile și conceptele frumoase pe care le promovează, ele potrivindu-se perfect cu cele ale magazinul Galbenus.ro. 

Articole similare