R-CREATE sau soluția de împachetare eco-friendly

Unul dintre conceptele pe care le susținem și le promovăm este sustenabilitatea. Facem încă un pas în această direcție cu ambalajul returnabil R-Create. Chiar dacă este un ambalaj de plastic, prin refolosirea lui se înlocuiesc până la 500 de cutii de carton. Astfel, scapi de cutiile care se adună în hol și pe care le arunci la gunoi.

 

Cum funcționează?

Produsele comandate online sunt livrate către tine prin DPD în ambalajul cu care vin din fabrică şi sigilate în ambalajul returnabil R-CREATE. Când ajunge la tine, îl desigilezi, iei produsele şi dai ambalajul returnabil R-CREATE curierului DPD. Astfel, ambalajul reintră în circuitul de livrare.

În cazul în care în comanda ta ai și produse fragile (de ex. detergenți), această metodă de livrare nu este recomandată.

 

Cât costă?

Costul este de 3 ron, indiferent de valoarea comenzii. La comenzile cu valori mai mici de 198ron, costul total de transport este 21 ron.

Costurile sunt parțial suportate de noi în speranța că vom încuraja cât mai multă lume să opteze pentru această variantă.

 

Sperăm ca această metodă de ambalare și livrare a coletelor să fie aleasă de cât mai mulți dintre voi. Pe noi ne-au convins numărul foarte de mare de cutii care pot fi înlocuite și astfel numărul de copaci salvați.