Retur produse

Nu ești mulțumit de produsul cumpărat? Anunță-ne în termen de până la 14 zile calendaristice de la achiziție și îți vom schimba produsul sau îți returnăm banii. Dacă dorești returnarea banilor prin virament bancar, te rog specifică contul, titularul și banca unde dorești să primești banii. Formularul îl găsești aici.

Noi organizăm ridicarea coletului de retur, va trebui să achiți doar costurile de transport. Returul trebuie să conțină produsul cumpărat fără urme de uzură sau deteriorare, în ambalajul original și etichetele nedesfăcute ale produsului. 

Din motive legate de igiena urmatoarele produse sunt exceptate de la retur: lenjeria intimă (maieuri, chiloti), șosetele, dresurile, încălțările dacă au fost purtate și detergenții.

Dupa ce ajunge coletul la noi si verificam daca produsul este in regula, vom procesa returul si vom rambursa banii pe cardul cu care ai platit initial sau in cont. Termenul legal este de 14 zile, dar incercam sa iti returnam banii intr-un timp cat mai scurt.  

In cazul în care bunul returnat prezintă ambalaj original deteriorat sau incomplet, urme de uzură, zgarieturi, accesorii lipsa, scade valoare produsului, iar aceasta va fi suportata de catre consumator. Practic suma returnata va fi diminuata, si vei fi informat in acest sens. Nu taia ambalajul original și nu lipi etichete sau scotch pe acesta. Iti recomandam sa trimiti produsele pentru retur impachetate cu grija pentru a fi protejate in timpul transportului.