Returul sau schimbul produselor

Nu ești mulțumit de produsul cumpărat? Anunță-ne în termen de până la 14 zile calendaristice de la achiziție și îți vom schimba produsul sau îți returnăm banii. Dacă dorești returnarea banilor prin virament bancar, te rog specifică contul, titularul și banca unde dorești să primești banii. Formularul îl găsești aici.

Noi organizăm ridicarea coletului de retur/schimb, va trebui să achiți doar costurile de transport, respectiv 27 lei (TVA inclus). Returul trebuie să conțină produsul cumpărat fără urme de uzură sau deteriorare, în ambalajul original și etichetele nedesfăcute ale produsului. 

Din motive legate de igienă, următoarele produse sunt exceptate de la retur/schimb: lenjeria intimă (maieuri, chiloți), șosetele, dresurile, încălțările dacă au fost purtate și detergenții.

După ce ajunge coletul la noi și verificăm dacă produsul este în regulă, vom procesa returul/schimbul și vom rambursa banii pe cardul cu care ai plătit inițial sau în cont. Termenul legal este de 14 zile, dar încercăm să îți returnăm banii într-un timp cât mai scurt.  

În cazul în care bunul returnat/schimbat prezintă ambalaj original deteriorat sau incomplet, urme de uzură, zgârieturi, accesorii lipsă, scade valoarea produsului, iar aceasta va fi suportata de către consumator. Practic suma returnată va fi diminuată, și vei fi informat în acest sens. Nu tăia ambalajul original și nu lipi etichete sau scotch pe acesta. Îți recomandăm să trimiți produsele pentru retur /schimb împachetate cu grijă pentru a fi protejate în timpul transportului.