Despre noi

Modul în care un copil îți influențează întreaga existență atunci când intră în viața ta nu poate fi descris în cuvinte. Din această cauză, cele mai grele decizii din viața unui părinte sunt cele legate de copiii lui.

Setea de cunoaștere m-au făcut să adopt schimbări majore în modul de viață, astfel încât să pot oferi tot ce este mai bun pentru copiii mei.

Știm cu toții că toate chimicalele care intră în contact cu pielea se absorb direct în organism, iar aici ne referim la chimicalele din produsele cosmetice, detergenți dar și din fibrele hainelor. Din ce în ce mai multă lume este preocupată de o alimentație cât mai sănătoasă și tot mai multe persoane încep să își pună întrebări legate de hainele pe care le poartă.

De aceea am ales să ne specializăm în produse din materiale naturale, ecologice și organice perfecte pentru cei preocupați de sănătatea lor și care își doresc cea mai bună calitate.   

După o zi de muncă istovitoare, papucii de casă din lână naturală, netratată de la Magicfelt, îți oferă relaxarea și răsfățul pe care până acum nu le-ai cunoscut!

Pickapooh folosește în producție doar bumbac, lână și mătase organice 100%. În plus pălăriile și șepcile lor, nu numai că au un design modern, dar au și protecție UV!  

Hainele pentru copii ar trebui să fie funcționale, frumoase și sigure. Îmbrăcămintea naturală pentru copii și bebeluși din lână merinos de la Engel, Disana și Papfar întrunește toate aceste calități, mai ales pentru că provine de la oi crescute într-un mediu controlat biologic. Produsele din lână și mătase pot fi purtate direct pe piele chiar și de către cei mai sensibili dintre noi.

Hainele din in netratat protejează pielea de radiațiile UV în mod natural. Poți vedea colecția de haine din in de la Mabli aici.

Încălțămintea din materiale naturale ne păstrează picioarele uscate, iar impactul asupra mediului este mult redus când optăm pentru acest tip de încălțăminte. Noi folosim cu succes cizmele de la Fellhof și Bisgaard cu interior in lână iarna și cizmele de ploaie din cauciuc natural de la Frugi in anotimpul cald atunci când ne dorim să profităm de toate bălțile formate după ploaie.

Șosetele din lână sunt nelipsite din garderoba iarna, iar cele din bambus vara. 

Și pentru că ne inspirăm din stilul de viață al nordicilor ne-am îndrăgostit de hainele din bumbac organic și lână de la Serendipity.  

Poți începe și tu acum un stil de viață mai sănătos cumpărând produse de încredere de pe site-ul nostru! Spor la shopping!