Articole blog

Cum am descoperit wrapul... parca a fost acum multi multi ani

de Simona Cravcenco in May 08, 2019

Cum am descoperit wrapul... parca a fost acum multi multi ani

Uneori lucrurile se asează cum nu ne așteptăm. Ele singure fără pic de ajutor.

Oare cum s-a nimerit să primim minunatele  sisteme de purtare de la LennyLamb fix în Săptămâna Europeană a Copiilor Purtați? 

Lucrul acesta m-a făcut să devin nostalgică și să îmi aduc cu drag aminte de primele sisteme de purtare și de mirosul bebelușului nou născut.

Primul sistem de purtare pe care l-am achiziționat acum 7 ani a fost un wrap elastic. 
Gama de sisteme de purtare în Romania era foarte limitată, dar eu aveam ideea deja încolțită în minte.
Nu eram însărcinată, dar mă impresionase ce am văzut într-o zi. 
Într-un magazin o doamnă înfășurată într-o "pătură" mare și colorată ca un curcubeu, iar în spate se vedea ca o mică cocoașă. De acolo am zărit ieșind 2 picioruse. Eram wawww..😍
Intr-un mod foarte natural a desfăcut acea "pătură", care am aflat ulterior că era un wrap țesut, un copilaș la vreo 8 luni care abea se trezise. 
În acel moment a început să se deschidă o nouă viziune.

Țin minte și acum foarte clar cum am pus pe mine primul wrap elastic, rosu de la Moby. 
A fost o aventura pe youtube cu descoperirea legăturilor și a modalităților de a purta bebelușii și copii mai mari.

Din nevoia de a fi împreună cu mica mea rază de soare, am descoperit ulterior wrapurile țesute și sistemele cu catarame.
Dragostea mea și a soțului meu a fost un wrap țesut de la CalinBleu. Ce vremuri...

O dată cu copii mei, a apărut o gamă mai largă de produse de babywearing care să satisfacă nevoile unei familii nou formate. Au crescut împreună!👨‍👩‍👧

De când am deschis magazinul 🐑 Galbenus - haine din materiale organicemi-am propus să aduc și minunatele sisteme de purtare. Multe modele, multe firme și decizia a fost destul de greu de luat. 
Îmi doresc să fie de calitate, să marcheze începutul unei noi familii astfel încât amintirea primului purtat să fie vie în memorie ani la rând.

Dar să mă întorc la iubirea mea WRAPUL Țesut! Pe el vreau să îl fac vedetă!

Wrapurile țesute vin într-o mare varietate de modele, texturi, combinație de fibre și mărimi. Iar posibilitățile de a le lega sunt nenumărate și chiar te surprind plăcut, fiecare găsește o legătură care să îi placă și să îi fie the one. Este imposibil să nu găsești ceva care să te coafeze.

Sunt multe wrapuri de diverse mărimi, scurte sau lungi. Eu le iubesc pe toate. În funcție de ele pot face cele mai variate legături indiferent că ești bătrân sau tânăr, înalt sau minion, gras sau slab, femeie sau bărbat.

Sunt wrapuri din diferite materiale bumbac, cânepă, in, mătase, lână merinos etc.

Sunt wrapuri cu grosimi diferite și țesături.

Poate părea complicat, dar când pui mâna pe el te îndăgostești iremediabil.

Te invit să le vezi pe site aici

➡️ http://bit.ly/LennyLambGalbenus

Să le vezi și să le probezi în showroomul din Brașov, str. Albatrosului nr. 2, demisol - Avantgarden Bartolomeu.

O să revin pe parcurs și cu detalii despre grosimea wrapurilor, filmulete cu legături și beneficiile imense pe care le aduce purtatul sănătos al bebelușilor și a copiilor. 

#sistemedepurtare #marsupiu #wrap #protectiibretele #lennylamb #bumbac #lanamerinos #in #matase #wovenwrap #lennygo #lennyup #babywearinglove #babywearingbrasov #babywearingaddict #EBW2019 #EuropeanBabywearingWeek2019 #galbenus_haine_de_lana #galbenus_haine_din_materiale_naturale #crestemimpreuna #crestemimpreuna #inca9luniinbrate #inteligentaemotionala #parenting #inbratelamami #inbratelatati #displaziedesold #somnlinistit #drumetiiin3  #parentslove #unconditionallove

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.