Articole blog

Engel - lana merinos si matase

de Simona Cravcenco in Feb 12, 2018

Engel - lana merinos si matase
Poate ai auzit de hăinuțele din lână de la Engel? Sau poate nu? Dacă faci parte din prima categorie și le-ai și testat, sigur te-ai îndrăgostit iremediabil! Dacă faci parte din a doua trebuie să le încerci! Nu ești foarte hotarât? Îți voi da câteva argumente.
Gama foarte variată de produse îți permit să le poți purta atât iarna cât şi vara. 
Te întrebi cum să porți un maieu din lână merinos şi mătase vara? E foarte simplu! Blendul din lână şi mătase se simte extraordinar pe piele! Culorile vii sunt perfecte pentru vară. Iar prorietățile atât de bine-cunoscute ale lânii îi vor permite pielii să respire evitând mirosurile neplăcute cauzate de transpirație. Le-am purtat toată vara și au fost minunate! 
Jacheta fleece pentru femei am purtat-o până la -4 grade Celsius pe vreme fără vînt și cu o bluză subțire pe dedesubt si mi-a fost suficient de cald, în condițiile în care mă consider o persoană foarte friguroasă. La fel și colanții.
Cei mici le adoră! Pentru că sunt colorate, pentru că sunt uşoare, pentru că sunt fine şi moi! 
Fetița mea a purtat jacheta fleece cu încă două straturi: bluză Engel și jachetă Engel terry până la -1 grad tot în condiții fără vânt și i-a fost bine, nu s-a plâns de frig, la o plimbare de jumătate de oră. 
Binențeles toate acestea sunt experiențele noastre personale și totul depinde de cât de friguroși sunteți voi și copiii voștri. 
Pentru că ne pasă de lumea în care trăim, Engel este o companie care are grijă de sănătatea oamenilor și de mediul înconjurător. Mai mult Engel este una din companiile care a pus bazele standardelor în industria textilelor ecologice, fiind membru fondator al celor mai mari asociații din industria textilă.
Dacă ți-am stârnit interesul poți vedea colecția noastră de haine Engel.
Pentru că este săptămâna Engel, urmărește-ne și vei avea parte de multe surprize!
P.S. Noi suntem total îndrăgostiți!

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.