Articole blog

Geci cu puf pentru copii: o recomandare călduroasă pentru sezonul rece

de Simona Cravcenco in Nov 09, 2022

Geci cu puf pentru copii: o recomandare călduroasă pentru sezonul rece

 

Gecile cu pene și puf natural sunt printre preferatele copiilor și părinților.

Ușoare, comode și călduroase, acestea sunt alegerea perfectă pentru iernile lungi și reci.

Astfel, micuții au libertate de mișcare și se pot bucura de zăpadă fără să le fie frig sau să transpire.

Ce alte beneficii au gecile cu umplutură de puf? Află din articolul de astăzi de ce ar trebui să-i îmbraci pe cei mici cu jachete din pene și puf, dar și cum le îngrijești pentru a vă bucura mai mult timp de ele.

De ce să alegi geci pentru copii cu puf natural?

Gecile de iarnă cu umplutură de puf nu pot lipsi din garderoba copiilor.

Vesel colorate, cu glugă fixă sau detașabilă, lungi până la genunchi sau până în zona taliei, cu manșete elastice și buzunare, aceste jachete sunt potrivite pentru grădiniță, școală, plimbări în aer liber sau chiar pentru ski.

geci cu puf natural pentru copii

Așadar, dacă ești în căutarea unei geci foarte călduroase pentru copilul tău, atunci ar trebui să-ți îndrepți atenția spre cele cu pene și puf. Datorită proprietăților de izolare inegalabile, acestea mențin temperatura corporală și păstrează căldura atunci când temperaturile scad. În plus, printre avantajele gecilor cu puf se regăsesc:

  •     rezistență la vânt și apă,
  •     proprietăți antialergice,
  •     respirabilitate,
  •     reglarea umidității și a temperaturii,
  •     greutate redusă.

Pentru ținute perfecte de toamnă-iarnă, îmbracă-i pe cei mici după regulile de layering. Iată cum să îmbraci copiii în straturi astfel încât să beneficieze de toate proprietățile lânii.

Geci de iarnă pentru copii de la Gălbenuș

Pentru că iubim materialele naturale și hainele sustenabile, te întâmpinăm cu cele mai simpatice și călduroase geci cu umplutură din puf de gâscă. În plus, puful din îmbrăcămintea noastră provine de la gâște crescute etic, ce respectă valorile în care credem atât noi, cât și partenerii cu care colaborăm.

Acestea îmbină calitatea, confortul și stilul minimalist, fiind disponibile într-o paletă de culori vibrante.

overall copii cu puf de gasca

Geaca de iarnă cu puf de gâscă de la Fluff este ideală pentru copiii cu vârste cuprinse între 1,5-2 ani și 11-12 ani. La interior are 90% puf de gâscă certificat, iar exteriorul este realizat din 100% poliester cu aspect lucios, rezistent la ploaie și vânt, dar și la rupere. De asemenea, geaca este prevăzută cu elastic la mâneci și la glugă pentru o etanșeitate mai bună și confort sporit. Unde mai pui că produsul este testat până la - 25° C, ceea ce înseamnă că poate face față chiar și temperaturilor extreme.

Și desigur, gecile cu puf se potrivesc de minune cu hainele din lână. Ce spui de un pulover moale din lână merinos? Vezi cum poți înfrunta frigul cu pulovere din lână călduroase.

Geci de iarnă pentru băieți cu umplutură de puf

Îți dorești o jachetă de toamnă-iarnă pentru băieți? Micuțul tău va îndrăgi geaca cu puf și mâneci detașabile Porosein. Pe lângă umplutura din puf și pene, exteriorul acesteia este realizat dintr-o țesătură rezistentă de poliester și cafea măcinată. Această combinație inedită reușește să păstreze mai ușor căldura corporală, oferind confort micilor exploratori indiferent de vreme.

geaca copii cu puf natural

Iar atunci când își doresc mai multă libertate de mișcare, geaca poate fi transformată cu ușurință într-o vestă călduroasă.

Geci de iarnă pentru fete în culori vesele

Jacheta cu puf pentru fete nu trebuie să lipsească din garderoba lor. Fabricată dintr-un material respirabil și interior cu pene și puf, aceasta este companionul perfect pentru plimbări în natură în sezonul rece. Este impermeabilă, rezistă la vânt și lasă pielea să respire. Și datorită croielii pe corp și căptușelii fine, geaca este foarte confortabilă și ușor de îmbrăcat.

Știai că gecile cu umplutură de puf sunt perfecte pentru sporturile de iarnă? Ei bine, la Gălbenuș găsești geacă de schi cu puf pentru copii ușoară ca un fulg, deosebit de confortabilă și super funcțională. Aceasta protejează copilul de vânt, umezeală, frig, murdărie și se ajustează perfect pe corpul celor mici.

geci cu puf pentru fete

Și pentru că cei mici au nevoie de sprijin și supraveghere pe pârtie, mămicile se pot echipa corespunzător cu o geacă femei cu pene și puf natural. Lungă până la genunchi, geaca păstrează căldura și confortul indiferent de temperatură.

Cum întreții gecile cu puf?

Deoarece sunt delicate și pretențioase, gecile cu umplutură de puf necesită o îngrijire corespunzătoare.

Iată principalele reguli de întreținere:

  •     spală geaca la mașină, separat, la o temperatură scăzută (30 grade),
  •     nu înmuia gecile cu puf înainte de spălare,
  •     nu folosi balsam de rufe, înălbitori și clor,
  •     folosește detergenți speciali pentru articole cu puf de gâscă,
  •     bagă în cuva mașinii de spălat câteva mingi de tenis pentru a evita adunarea pufului,
  •     usucă gecile într-un spațiu aerisit și scutură-le din când în când pentru a împrăștia puful.

Vrei să te bucuri mai mult timp de hainele din fibre naturale? Află de ce țesăturile organice au nevoie de detergenți eco.

Hai pe Gălbenuș.ro să descoperi toată gama de jachete cu puf natural și alege modelul potrivit pentru copilul tău.

Te așteptăm!

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.