Articole blog

Copiii le adoră! Gecile softshell pentru zile pline

de Simona Cravcenco in Sep 30, 2022

Copiii le adoră! Gecile softshell pentru zile pline

Fie ploaie, fie vânt, copiii iubesc joaca în aer liber.

Și pentru că nici vremea nu-i poate opri să exploreze lumea, micuții au nevoie de haine adecvate, care să-i protejeze de frig și umezeală.

Gecile softshell sunt ideale pentru copiii activi. Confecționate din materiale impermeabile, respirabile și rezistente la vânt, acestea nu trebuie să lipsească din garderoba lor.

Ușoare și confortabile, jachetele din softshell sunt perfecte pentru zilele reci de toamnă și primăvară, ca strat exterior.

Așadar, hai să vedem ce este materialul softshell și de ce este potrivit pentru hainele copiilor.

Softshell-ul, un material ingenios și versatil

Subțire și totodată călduros, materialul softshell a devenit o alegere populară atunci când vine vorba de îmbrăcămintea pentru exterior.  

Hainele din softshell pentru copii și adulți sunt potrivite în sezonul rece și în zilele cu vreme instabilă, fiind ideale pentru sport, drumeții și alte activități în aer liber.

geaca copii softshell

Proprietățile deosebite ale materialului softshell se datorează celor două straturi: exterior și interior.

Stratul exterior, realizat din poliester, oferă hainelor rezistență la acțiunea factorilor externi – vânt, ploaie sau zăpadă.

Stratul interior este realizat din microfleece. Acesta se simte plăcut la contactul cu pielea, elimină umiditatea și asigură o bună izolare termică.

Ce caracteristici au hainele din softshell?

Țesătura softshell asigură o combinație de caracteristici precum:

  •     impermeabilitate,
  •     rezistență mecanică,
  •     rezistență termică,
  •     rezistență la vânt,
  •     respirabilitate,
  •     elasticitate.

Toate acestea într-un material ușor și confortabil, ce poate fi transformat într-o gamă largă de articole vestimentare, culori și modele.

De ce să alegi o geacă softshell pentru copii?

Deși, aparent, gecile din softshell par subțiri, acestea înlocuiesc cu succes jachetele voluminoase și grele, oferind aceeași protecție în zilele cu vânt și umezeală.

De aceea, gecile și salopetele din softshell pentru copii pot fi purtate de la cele mai fragede vârste, fiind o alegere sigură și pentru bebeluși.

geci copii softshell

Rezistente, impermeabile și respirabile, gecile le oferă micilor aventurieri protecția de care au nevoie în zilele friguroase și ploioase. Astfel, sunt ideale pentru grădiniță, școală și distracție în aer liber.

În plus, jachetele softshell vin într-o multitudine de modele, culori şi imprimeuri vesele spre deliciul celor mici.

Geci softshell pentru copii la Gălbenuș

În magazinul nostru găsești geci pentru copii din softshell de înaltă calitate, dublate cu fleece pe interior.

Acestea sunt ușor de îmbrăcat, au glugă detașabilă, dar și manșete elastice pentru un plus de confort.

În funcție de vreme, gecile pot fi combinate cu haine din lână și alte materiale organice. 

jacheta softshell copii

Atunci când vrei protecție de sus până jos pentru micuțul tău, poți opta pentru o pereche de pantaloni softshel pentru copii. Pantalonii sunt ușor de îmbrăcat, au fleece la interior și un croi confortabil, oferind aceeași protecție ca gecile softshell.

Ultimul element? Cizmele pentru copii din cauciuc natural. Acestea mențin picioarele uscate și calde, sunt durabile și completează perfect vestimentația din zilele cu umiditate și frig.

Pentru ținute adecvate sezonului rece, nu uita de cele trei straturi de îmbrăcăminte și descoperă cum ne îmbrăcăm toamna pentru mai mult confort.

Jachete impermeabile copii pentru zile ploioase

Jachetele impermeabile pentru copii sunt o alternativă bună pentru zilele cu umiditate mare sau cu temperaturi mai blânde.

Acestea sunt fabricate din poliester și sunt ideale pentru zilele ploioase de vară. Însă, chiar dacă sunt mai subțiri, pot fi purtate și toamna cu straturi de lână dedesubt.

În plus, la fel ca și gecile softshell, jachetele impermeabile au o durată lungă de viață atunci când sunt întreținute corespunzător.

geaca impermeabila copii

De aceea, îți recomandăm să urmezi recomandările producătorului și să le speli doar atunci când este nevoie cu adevărat, folosind detergenți speciali.

Așadar, cu atâtea opțiuni, nu este deloc greu să-l protejezi pe cel mic de ploaie, vânt și frig.

Hai la Gălbenuș să descoperi toată gama de haine pentru copii din softshell, precum și o mulțime de articole vestimentare din materiale organice pentru toată familia.

Universul materialelor naturale te va cuceri!

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.