Articole blog

Papucii de casa din lana - a fi sau a nu fi

de Simona Cravcenco in Dec 10, 2018

Papucii de casa din lana - a fi sau a nu fi

Azi mi-am propus să vă povestesc despre magia papucilor de casă din lână  în general, dar și a papucilor de casă MafgicFelt.

Papuci de casa din lana -MagicFelt

Pentru că sunt o friguroasă și iubesc papucii de orice fel, am o colectie impresionantă atât pentru sezonul rece sau cald.

Nu stiu cum sunt alții, dar mie când îmi e frig.. îmi e FRIG și nu concep să stau în casă desculță, prin urmare am și eu, și familia mea papuci de casă. 

Papucii de casă sunt importanți pentru că îi purtăm câteva ore bune în fiecare zi, dar nu le acordăm suficientă atenție.

Ce talpa au, cum se așează pe picior, dacă ne țin cald, cum se comportă în timp, etc.

După multe căutări am găsit un răspuns pentru aceste întrebări, ador papucii MagicFelt. 

Papuci de casa- copii si adulti

Papucii  premium MagicFelt sunt realizați în inima Alpilor, în valea numită Inntal și sunt o îmbinare unică între calitate  și design care nu se va demoda niciodată.

Papucii premium MeltonFelt sunt făcuți din cea mai fină lână merinos spălată în apa rece a munților fără a se adăuga produse chimice realizării lor. Fiecare pereche este realizată manual și fără cusături. Papucii MagicFelt au o culoare la exterior și alta la interior, gama de culori poate fi de la clasic la foarte colorați, perfecți pentru orice client indiferent de  stil.

Atât papucii cât și talpa sunt în formă anatomică și se adaptează perfect oricărui  tip de picior. Respirația naturală a lânii garantează un climat plăcut pentru picior în timpul verii sau iernii.

Eu îi port cu drag de fiecare dată când ajung acasă. Îmi dau sentimentul de confort și apartenență. Aduc un plus de hygge.

Papuci de casa din lana merinos - MagicFelt

Ce îmi place foarte mult la ei e designul și variațiunea de culori, pot purta ce model vreau eu în confortul casei mele. Fie că vreau modelul Clovn, mov cu roz sau verde crud. E ca și cum ai crea propriul tău hygge. Găsești colecția aici.

Papuci de casa - Confort In caminul tau - MagicFelt

Lâna este în mod natural ușoară, caldă și respiră bine, permițând piciorului să se relaxeze în confort. De asemenea, este antibacteriană și rezistentă la murdărie. Asta înseamnă că papucii din lână nu se vor transforma în sconcși, iar tu nu trebuie să faci nimic pentru asta. Pur și simplu se vor curăța singuri. Dacă totuși ai nevoie să îi speli, poți folosi mașina de spălat, la programul de lână și cu un detergent special cu lanolină.

Produsele le găsiti pe site-ul nostru www.galbenus.ro sau în Showroomul nostru din Brașov

Vă așteptăm cu drag să îi atingeți, să îi probați, astfel să beneficiați de acea stare de bine pe care ți-o dau papucii potriviți!

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.