Articole blog

Pur și simplu Gălbenuș!

de Simona Cravcenco in Mar 03, 2017

Pur și simplu Gălbenuș!

Modul în care un copil îți influențează întreaga existență atunci când intră în viața ta nu poate fi descris în cuvinte și din această cauză, cele mai grele decizii din viața unui părinte sunt cele legate de copiii lui.

Setea de cunoaștere m-au făcut să fac schimbări majore în modul de viață, astfel încât să pot oferi doar ceea ce este mai bun pentru copii mei.

Știm cu toții că tot ce intră în contact cu pielea ajunge direct în organism. La fel cum din ce în ce mai multă lume este deschisă înspre a cumpăra mâncare cât mai sănătoasă, în același mod ar trebui sa fim preocupați de hainele pe care le purtăm.

De aceea am ales să ne specializăm în produse din materiale naturale, ecologice și organice perfecte pentru cei care își doresc cea mai bună calitate și pentru persoanele cu pielea sensibilă.   

Hainele de copii ar trebui să fie funcționale, frumoase și sigure. Îmbrăcămintea naturală de bebeluși din lână merinos întrunește toate aceste calități, mai ales când provine de la animale crescute într-un mediu controlat biologic. Un body sau o salopetă pentru bebeluși pe care o poți achiziționa din magazinul nostru online conține o proporție mare din acest tip de lână, de obicei combinată cu mătase.

Toate hăinuțele pe care le primiți de la noi sunt fabricate din materiale naturale și vopsite exclusiv cu pigmenți inofensivi.

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.