Articole blog

De ce am ales periuțele și pastele de dinți de la Nano-B

de Simona Cravcenco in Mar 15, 2019

De ce am ales periuțele și pastele de dinți de la Nano-B

Îți mai aduci aminte când mama ta îți spunea să îți perii dinții de două ori pe zi?

Ei, bine...chiar trebuie să-i perii. Cât de important este acest lucru pentru sănătatea dinților tăi? Este foarte important! Dinții frumoși se mențin printr-o igienă constantă și riguroasă.

Peirute de dinți Nano-B

Nu știu câte persoane își dau seama cât de important este periajul dinților și cât de mult influențează periuța de dinți sănătatea dinților.

Ai gingii sensibile? Dezvolți o sensibilitate ridicată în timpul periajului? Atunci pe lângă ritualul zilnic trebuie să acorzi o deosebită atenție tipului de periuțe de dinți pe care îl folosești.

La intrebarea „Ce periuță de dinți să folosesc?” îți poți răspunde chiar tu în urma analizelor și consultațiilor de specialitate pe care trebuie să le efectuezi periodic.

Repet, periajul nu trebuie să lipsească din rutina ta zilnică, de aceea este important să acorzi atenția cuvenită dinților tăi. În mediul acid și umed din gura noastră se formează microorganisme (bacterii). Dacă acestea se află în apropierea gingiilor au o viteză de multiplicare foarte mare și substanțele pe care le secretă duc la formarea iritațiilor gingivale și a sensibilității dentare.

Spălatul și periatul dinților zilnic, de minimum două ori pe zi dimineața și seara este primordial deoarece gura noastră este un mediu care conține microorganisme.

Ca să poți preveni, în loc de a trata aceste simptome, cel mai bine este să te informezi și să-ți alegi partenerii potriviți în această călătorie a periajului dinților și a păstrării unei danturi sănătoase.

Dacă te întrebi de unde ar trebui să începi, noi îți spunem că de la început! Mai exact, alege-ți accesoriile potrivite: periuța potrivită și pasta de dinți care să se adapteze nevoilor tale.

Cu atâtea variante pe piață este uneori foarte dificil să alegi ce este cel mai potrivit pentru tine. Îți facem câteva recomandări menite să te ajute în a face alegerea cea mai potrivită pentru tine.

  • Periuțe de dinți? Cum le aleg?! Sfătuiește-te cu medicul tău dentist în vederea alegerii unei periuțe de dinți. Având în vedere sensibilitatea dentară noi îți recomandăm să optezi pentru o periuță potrivită pentru adulții cu sensibilitate la periaj. Avem și un pont, Nano-b – periuță de dinți cu argint care este special concepută pentru a elimina microorganismele din cavitatea bucală și pentru a-ți oferi lejeritatea de care ai nevoie în timpul periajului. Aceasta are peri cu nanoparticule care distrug bacteriile. Este alegerea excelentă pentru gingii sensibile, dinți sensibili, incomoditate în timpul periajului dentar sau diverse afecțiuni dentare.
  • Vârsta – ține cont de vârsta ta sau vârsta persoanei care folosește periuța de dinți, acesta este un aspect foarte important deoarece periuța trebuie să fie adaptată dinților și vârstei persoanei care o utilizează.
  • Tipul de periuță – manuală sau electrică? Indiferent de tipul de periuță pentru care o să optezi acest aspect nu este cel mai important deoarce totul ține de modul corect de periaj al dinților și de cât de des este efectuat acesta. Aproape 50% din bacterii sunt eliminate cu ajutorul periajului.
  • Schimbarea periuței –Nu uita că periuța de dinți este un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor și virușilor. Igienizarea periuței de dinți este foarte importantă de aceea îți recomandăm să-ți achiziționezi o periuță care nu mai are nevoie în prelabil de acest lucru. Periuțele de dinți Nano-b au o caracteristică foarte importantă, le poți folosi o perioadă îndelungată, mai exact 6 luni, datorită proprietăților de autosterilizare.

O periuță corect aleasă, ce corespunde nevoilor cavității tale bucale te scutește de neplăceri, carii și reduce substanțial efortul depus în timpul periajului.

Periuţa de dinţi cu argint Nano-b este o alegere inspirată pentru a fi folosită în special de către adulți, dar și de copii cu vârstă de peste 4 ani – dacă sunt îndrumați corespunzător de către părinți. Aceasta devine o alegere perfectă deoarece nu oferă un mediu de dezvoltare pentru bacterii datorită particulelor nanometrice pure din argint - acestea distrugând bacteriile.

Pentru copiii cu vârsta sub 4 ani, încă de la primul dințișor, alege periuța de dinți NovaCare pentru copii.

Noi le folosim cu succes de cațiva ani și suntem foarte mulțumiți atât de periuțe cât și dde pastele de dinți.

Și nu uita: igiena orală corectă se învață încă din primii ani de viață.

Poți vedea toate opțiunile aici.

 

Zambet frumos cu Nano-B

După toate sfaturile noastre știm sigur că o să-ți fie mult mai ușor să iei decizia corectă în vederea alegerii periuței de dinți. Nu uita însă să acorzi aceeași atenție și metodei de periaj pe care o practici! 

 

 

 

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.