Imbracamintea si incaltamintea de ploaie pentru copii - necesitate

Imbracamintea si incaltamintea de ploaie pentru copii - necesitate

Îmi aduc aminte vara trecută când a plouat aproape 2 luni încontinuu. După prima luna de mers cu picioarele și hainele ude mi-am achiziționat prima pereche de cizme de ploaie și prima pelerină. Am fost atât de bucuroasă. Îmi era în sfârșit cald și nu mă mai deranja senzația aceea neplacută pe care probabil o cunoști și tu de haine ude lipite de piele. Vremea nu m-a mai deranjat. Putea să plouă în continuare și chiar mă bucuram și eu de bălți împreună cu copiii mei.

Cizme ploaie cauciuc natural WeLoveFrugi

Ce am realizat atunci? Dacă ai mijloacele necesare poți să te bucuri de viață indiferent de vreme. Și mi se pare important să creștem copii care știu să se bucure de natură și să petreacă mult timp în aer liber chiar dacă plouă, ninge sau sunt -25 de grade.

Copil fiind îmi amintesc zilele lungi din Mai în care nu ieșeam din casă pentru că ploua.

În ziua de azi găsim să achizitionăm pentru copiii noștri cizme de ploaie și îmbrăcăminte specială pentru ploaie cam oriunde.

Acum vă veți întreba de ce va recomandăm îmbrăcămintea și încălțămintea de ploaie de la Frugi?

În primul rând pentru că nouă ne pasă ce fel de copii lăsăm acestei lumi. Vrem să avem copii care fac alegeri personale ținând cont de viitorul planetei.

Hainele de ploaie de la WeLoveFrugi, indiferent că vorbim despre salopetele, jachetele sau pantalonii impermeabili, sunt fabricate din plastic reciclat. Un lucru important spun eu!

Salopeta ploaie ipermeabila WeLoveFrugi

Cizmele sunt fabricate din cauciuc natural. Este moale iar talpa este flexibilă.

În plus toate modelele sunt colorate și au printuri haioase, pe care cei mici le adoră!

Hainele de ploaie sunt practice pentru că încurajează explorarea naturii chiar și    când plouă: copiii gasesc râme, noroi și sar în bălți. Ați văzut cât de friciți sunt atunci când sar în bălți?

Tu când te-ai simțit ultima oara liber sărind în bălți împreună cu copiii tăi?

 Poți vedea întreaga colecție de haine și cizme pentru ploaie aici.

Simona Cravcenco

Lasă un comentariu

Atenție: comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.