Articole blog

Fulare și pieptare copii: joacă și distracție fără griji

de Simona Cravcenco in Dec 30, 2022

Fulare și pieptare copii: joacă și distracție fără griji

Fularele și pieptarele sunt accesorii esențiale de iarnă pentru copii.

Moi și călduroase, acestea fac echipă bună cu mănușile și căciulile din fibre naturale, ferindu-i pe micii exploratori de frig, vânt și umezeală.

Care sunt cele mai potrivite fulare? Noi le alegem întotdeauna pe cele din lână merinos și alte blenduri de materiale organice. Acestea sunt fine la atingere, confortabile și blânde cu pielea micuților, dar și cu natura.

Iar dacă vrei să fii sigur că gâtul copiilor este protejat în permanență, pieptarul este o alegere și mai bună.

Rămâi alături de noi să descoperi beneficiile fularelor și pieptarelor din lână și bucură-te de magia iernii alături de copilul tău.

Fulare din lână pentru copii liberi și fericiți

Fularul este un accesoriu ce nu poate lipsi din garderoba copiilor.

Lungi, scurte, subțiri, groase, colorate, tricotate manual sau mecanic, acestea sunt disponibile într-o gamă diversificată de modele.

Fularul protejează gâtul, nasul și gura copiilor de aerul rece, înveselind totodată ținutele de iarnă. Descoperă și avantajele hainelor tricotate din lână și creează ținute de iarnă perfecte pentru copii.

esarfe circulare din lana copii

La Gălbenuș te așteptăm cu cele mai simpatice și călduroase fulare pentru copii, realizate cu atenție și dăruire, din materiale sustenabile.

Astfel, poți opta pentru fulare tricotate pentru copii din lână merinos 100% organică, lână alpaca sau blenduri fine de lână și mătase.

Acestea asigură protecție optimă împotriva temperaturilor scăzute și vântului, previn supraîncălzirea și resping umezeala, dar și mirosurile neplăcute.

Și pentru că iarna este despre joacă, distracție și bulgăreală, iată cum să-i pregătești pe cei mici pentru vremea rece.

Fulare circulare pentru copii și bebeluși din materiale naturale

Răsfață-i pe micii aventurieri cu îmbrățișarea moale și fină a eșarfelor circulare din lână merinos și alte combinații de fibre organice.

Destinate pielii sensibile a bebelușilor și copiilor, fularele circulare păstrează căldura fără a provoca transpirație, se fixează cu ușurință în jurul gâtului și oferă confort indiferent de vreme.

esarfe circulare lana bebelusi

Poți alege eșarfe circulare pentru bebeluși din lână merinos sau lână cu mătase, groase sau subțiri, în culori și texturi ce îi vor cuceri pe cei mici de la prima atingere.

Iar pentru zilele geroase, îți punem la dispoziție eșarfe din lână fleece, moi și pufoase. Acestea sunt mai groase decât alte fulare din lână, oferind protecție copiilor atunci când se joacă afară, merg la grădiniță sau la școală, sau se plimbă alături de părinți.

Și nu uita să-i echipezi cu o pereche de mănuși din lână călduroase.

Pieptare copii din lână merinos moi și călduroase

Pieptarele din lână merinos pentru copii completează cu brio ținutele pentru sezonul rece. Materialele naturale fine și moi răsfață pielea sensibilă a celor mici și le oferă protecția de care au nevoie atunci când se află afară.

fular copii lana fiartă

Pieptarele au un design practic și inteligent tip helancă, ce asigură protecție pe toată durata purtării. Spre deosebire de fulare, pieptarele sunt bine fixate pe gâtul, ceafa și pieptul copiilor, astfel că frigul nu poate să pătrundă atunci când fermoarul gecii nu este încheiat complet.

Dacă ești în căutarea unei geci pentru copii, află de ce ar trebui să-i îmbraci pe cei mici cu jachete din pene și puf. Ușoare, comode și călduroase, articolele vestimentare se potrivesc de minune cu fularele și pieptarele din lână merinos.  

De ce iubim fularele și pieptarele pentru copii din lână?

Câteodată, bucuria vine din lucruri mici. Iar pentru noi, fularele moi și călduroase din lână fină de merinos sunt motiv de fericire în sezonul rece.

buff copii lana merinos

Pe lângă atingerea delicată și senzația de bine pe care acestea le oferă copiilor, mai sunt câteva motive pentru care iubim fularele și pieptarele din lână:

  •     lasă pielea să respire și absorb umezeala,
  •     ajută corpul să-și regleze temperatura,
  •     țesăturile din lână sunt fine, moi și elastice,
  •     pot fi purtate la plimbare în parc, pe pârtie la schi, la joacă, la școală sau la grădiniță,
  •     au dimensiuni reduse, sunt comode și foarte ușoare,
  •     împiedică frigul și vântul să irite fața și gâtul celor mici,
  •     au proprietăți antibacteriene și resping mirosurile neplăcute,
  •     sunt ușor de întreținut,
  •     se pot spăla atât manual, cât și la mașină cu detergenți ecologici,
  •     sunt biodegradabile și nu dăunează mediului înconjurător.

Și pentru că iarna este anotimpul preferat al tuturor, te invităm să descoperi colecția de fulare și eșarfe pentru femei și eșarfe pentru bărbați. Astfel, te poți bucura de zăpadă alături de cei mici fără să îngheți.

Să înceapă distracția!

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.