Articole blog

Protecție din cap până-n picioare: overall din lână merinos pentru copii

de Simona Cravcenco in Jan 31, 2022

Protecție din cap până-n picioare: overall din lână merinos pentru copii

Iarna este încă aici, cu zăpadă și temperaturi reci. Așa că, vremea puloverelor, paltoanelor, mănușilor și căciulilor nu a trecut. Iar dacă ești părinte, știi cât de importante sunt toate aceste accesorii pentru copilul tău, mai ales în zilele înghețate. Brr!

Overall lana fiarta Disana

Însă, lupta de a-ți convinge juniorul că trebuie să poarte echipament călduros atunci când iese afară, la zăpadă, te poate seca de energie și răbdare. Dar nu este cazul să abandonezi, căci copiii mici răcesc mai repede decât adulții.

Așadar, hai să fim practici. Dacă te întrebi cum ar trebui să-l îmbraci pe cel mic pentru a-l proteja de vremea rece, fără disconfortul straturilor de haine, te afli în locul potrivit.

Descoperă cum un overall de iarnă pentru copii ar putea salva întreaga situație.

Overall din lână pentru copii: protecție de la A la Z în zilele reci

Atunci când temperaturile scad, iar cei mici vor să se distreze afară, un overall din lână te asigură că vor avea parte de protecție termică excelentă. Știm deja că îmbrăcămintea din lână merinos este ideală pentru copii.

Hai să recapitulăm câteva motive:

  •  este extrem de moale și plăcută la atingere;
  •  nu zgârie și nu provoacă niciun fel de iritație;
  • protejează termic copiii aflați mereu în mișcare;
  • este potrivită pentru orice anotimp.

Iar dacă vorbim de vremea rece din timpul iernilor geroase, cel mic are nevoie de echipamente din lână calitativă, 100% organică.

Overall lana merinos fiarta Disana

Haine boiled wool - lână merinos fiartă

Overall-urile din lână fiartă au o țesătură densă, ce nu permite aerului rece să se strecoare. Care este diferența între lâna obișnuită și lână fiartă?

Ei bine, lâna fiartă sau boiled wool trece printr-un proces termic ce poartă denumirea de fulling. Cu alte cuvinte, microșează fibra materialului și îl umple, rezultând o țesătură mai densă.

Îmbrăcămintea pentru copii din lână fiartă nu permite pierderile de căldură, are o textură plăcută la atingere, nu intră la apă și are risc scăzut de a se destrăma.

Haine din lână merinos fleece

Overall din lana merinos fleece Engel natur

Îmbrăcămintea din lână fleece are o țesătură mai groasă și pufoasă decât cea merinos țesută în mod tradițional.

Overall-urile din lână fleece au densitatea unui polar, fiind un strat termic excelent, care protejează împotriva umezelii și oferă rezistență crescută în fața uzurii. Plus că, se întreține cu ușurință. Adică, pot fi doar aerisite dacă nu prezintă pete și nu este necesară spălarea.

Pe de altă parte, îngrijirea și spălarea produselor din lână, într-o manieră corespunzătoare, îți garantează folosirea pe termen lung.

De ce să alegi un overall din lână merinos pentru bebe

Un ultim strat călduros de lână nu ar trebui să lipsească din garderoba de iarnă a bebelușului tău. Poate este chiar prima iarnă în care juniorul merge pe picioarele sale. Așadar, ar trebui să te gândești cum să îi asiguri protecție termică sporită.

Fie că optezi pentru un overall fleece pentru bebelușul tău sau înclini mai mult spre cel din lână fiartă, află că ambele variante sunt potrivite atât pentru stratul exterior, iar cel din lână fleece este potrivit pentru stratul intermediar.

Ele îi oferă puiul tău:

  • libertate de mișcare. Copilul nu va transpira în acest material, astfel că, nu îi va fi rece;
  • capacitate de termoreglare. Căldura corporală a micuțului este menținută, indiferent de temperaturile de afară;
  • risc scăzut de murdărie, mirosuri și uzură. În acest fel, articolele din lână pot fi purtate pe tot parcursul sezonului rece (din toamnă și până în primăvară).

Alege mărimea potrivită (îți stăm la dispoziție în alegerea mărimii portrivite) și culorile care îți plac și aveți liber la distracție.

De ce să alegi un overall din lână merinos pentru băieți și fete

Pe măsură ce copiii cresc, crește și dorința de a petrece cât mai mult timp afară, chiar și pe timpul iernii. Aceștia se pot aventura prin zăpadă de dimineață până seara. Așadar, învață cum să îmbraci copiii în straturi care să le asigure căldură și rezistență la umezeală.

Overall-urile pentru copii salvează și aici situația. Fie că vorbim de fetițe cochete sau băieței energici, cel mai important este să le introduci în garderobă.

Cum alegi un overall pentru copii

Atunci când te decizi să cumperi un overall pentru juniorul tău, ia în considerare următoarele aspecte:

  • mărimea este importantă pentru confortul micuțului tău și trebuie avut în vedere faptul că overall-ul din lână poate fi strat intermediar sau exterior;
  • compoziția și grosimea materialului le alegi în funcție de vremea de afară. Lâna fleece este potrivită pentru iernile mai blânde, în timp ce lâna fiartă poate fi purtată și pe zăpadă;
  • alegerea culorilor și nuanțelor preferate de fete și băieți.

Găsește încălțămintea potrivită pentru toată familia și porniți în aventură.

Descoperă produsele în magazinul online, unde îți punem la dispoziție cele mai bune overall-uri pentru copii. Completează-i garderoba celui mic cu îmbrăcămintea potrivită pentru iarnă!

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.