Articole blog

5 piese de imbracaminte din lana care nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba

de Simona Cravcenco in Mar 24, 2020

5 piese de imbracaminte din lana care nu trebuie sa lipseasca din nici o garderoba

Primele mele amintiri legate de lână sunt undeva în copilărie când purtam haine tricotate de bunica mea. Desigur mâncărimea pe care o resimțeam la nivelul pielii era insuportabilă. Abia așteptam să scap de ele de pe mine.

Dacă mi-ai fi spus atunci că există lâna fină ca mătasea, probabil ca nu te-aș fi crezut (la fel cum nu cred nici unele bunici ce ne trec pragul showroom-ului din Brașov).

Acum nu mi-aș mai imagina viața fără următoarele piese de îmbrăcăminte.

Maioul din lână merinos și mătase

Este un must-have în orice garderobă. Îl port iarna pe sub pulovere sau cămăși și vara de sine stătător. Practic nu îmi pot imagina viața fără el. În plus după ce ai un maiou în garderobă vei simți nevoia să îl ai și pe al doilea. Poți vedea gama de maiouri de corp aici.

Colanții din lână merinos și mătase

Dacă sunteți persoane din viața cărora sportul nu lipsește, aveți nevoie de acești colanți. Deși vă voi spune un secret. Eu nu sunt o sportivă prea mare...și totuși acești colanți nu îmi lipsesc din garderobă. De ce? Pentru că sunt extrem de versatili. Când este foarte frig îi port pe sub o pereche de pantaloni, îi asortez foarte ușor la rochii sau pulovere mai lungi, îi iau cu mine în vacanță pentru că îmi asigură un confort ridicat în timpul călătoriilor, și nu în ultimul rând îi port în casă. O să spuneți că sunt cam multe întrebuințări pentru o singură piesă vestimentară, dar aș putea să continui lista.

Avem o gamă largă de colanți din lână, dar și din lână și mătase pentru toată familia.

Bluza de corp din lână și mătase

De câte ori ieșim la plimbare în natură, această bluză mă salvează. Poate și tu ești una dintre acele persoane cărora le este mereu frig. Dacă da, atunci știi despre ce vorbesc. O bluză super comodă care îndeplinește dorințele oricui. Fie că lucrezi afară sau acasă, această bluză de corp o să îți ofere confortul termic necesar – nici cald, nici frig. Pentru cei mici și pentru cei mari, bluzele de corp vin în toate dimensiunile și în aproape toate culorile.

Șosetele de lână

Dacă ar trebui să aleg un produs de lână pe care să îl iau cu mine pe o insulă pustie, cu siguranță acestea ar fi șosetele de lână. De când mă știu sufăr de circulație proastă și în consecință de picioare reci. Șosetele de lână împreună cu niște papuci de casă cu adevărat magici (despre care poți citi aici) îmi asigură picioarele calde tot timpul și o bună dispoziție.

Buff-ul de lână

Dacă ar trebui să aleg între un buff de lână și o căciulă de lână aș alege cu siguranță buff-ul. În primul rând poate fi purtat ca și o căciulă, ceea ce mi se pare foarte practic. Și da beneficiezi de 2 în 1: căciulă și eșarfă. Se asortează destul de ușor la orice geacă si e perfect sub casca de schi.

Care sunt articolele tale preferate din lână? Aștept să îmi răspunzi aici, pe pagina naostră de facebook sau pe instagram.

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.