Articole blog

Goana după cadouri? Nu și cu Gălbenuș!

de Simona Cravcenco in Dec 13, 2019

Cadouri Craciun

Sau scurt ghid după cum să îți păstrezi zen-ul înainte de sărbătorile de iarnă.

Prezența în viața celor din jurul nostru este cel mai frumos cadou pe care îl putem primi. Grija și atenția cu care suntem înconjurați ne ajută să ne dezvoltăm și să ne vindecăm. Din păcate nu putem fi prezenți în viața celor dragi atât cât ne-am dori. Dar îi putem surprinde în mod plăcut. 

Perioada sărbătorilor de iarnă este una foarte aglomerată pentru toată lumea. De aceea shoppingul online mi se pare cea mai potrivită variantă, astfel încât să mă pot bucura de sărbători alături de cei dragi fără nervi întinși la maxim. 

Vă propun să urmați pașii de mai jos pentru cumpărături cât mai eficiente. Binențeles că vă voi spune și ce idei de cadouri găsiți la noi. 

1. Urmărește-i pe cei dragi în timpul anului și fii atent la nevoile lor. Nu e nevoie de antrenament prealabil, ci doar de grijă manifestată față de cei din jurul nostru. Când observi ceva este foarte important, să îți notezi orice detaliu sau idee care îți vine în minte.

Craciun cadouri Galbenus Sosete lana

De exemplu când o persoană dragă se vaită că i-au înghețat picioarele sau mâinile, îi poți oferi ca și cadou de Crăciun o pereche (sau mai multe) de șosete sau de mănuși. Binențeles că îți poți impresiona jumătatea și cu husa de volan de la Fellhof. Poți însoți cadoul cu un mic bilețel în care să îi povestești cum ți-a venit ideea cadoului. Te putem ajuta cu scrisul de mână al bilețelului dacă nu ești talentat în ale scrisului caligrafic :).

2. Dacă nu vrei să greșești în alegerea cadoului potrivit, îi poți întreba pe cei de lângă tine ce și-ar dori cadou. Dacă vrei totuși să rămână surpriză, le poți oferi un Voucher cadou, iar ei să își aleagă produsele dorite. Avem 4 variante de Voucher cadou. Alege varianta potrivită pentru tine și cu siguranță nu vei da greș. 

Imagine de <a href="https://pixabay.com/ro/users/Pexels-2286921/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=1835447">Pexels</a> de la <a href="https://pixabay.com/ro/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=1835447">Pixabay</a>

3. Încearcă să fii organizat. Întocmește o listă cu persoanele pentru care cumperi cadouri și setează-ți un buget.

Incaltaminte de interior Magicfelt

4. Începe cumpărăturile din timp. Astfel vei evita aglomerația din ultimele zile înainte de Crăciun și vei avea șanse mai mari să găsești cadourile dorite.

 

În ziua de Crăciun bucură-te alături de cei dragi purtând cadourile achiziționate de la Gălbenuș!

 

 Serendipity Organics bumbac organic lana baby alpaca

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.