Articole blog

Căciulă din lână: accesoriul de care ai nevoie în fiecare iarnă

de Simona Cravcenco in Dec 26, 2021

Căciulă din lână: accesoriul de care ai nevoie în fiecare iarnă

 Nimic nu se compară cu o plimbare alături de cei dragi prin zăpada proaspăt așternută. Dacă mai și ninge, cu atât mai bine. Pe cât de frumoase sunt zilele de iarnă, pe atât sunt de provocatoare pentru sănătatea ta.

Tu ce măsuri ai luat înainte să ieși afară din casă? Ai o geacă groasă de fâș sau un palton din lână? Foarte bine. Dacă vrei și o bulgăreală bună, nu uita de mănuși. Și pentru ca ținuta să fie completă, căciula trebuie să fie și ea neapărat prezentă.

Și nu orice căciulă, ci una călduroasă, care să-ți protejeze urechile și capul de frigul specific anotimpului rece. Mai jos ți-am pregătit sfaturi utile despre cât de important este să porți un accesoriu de calitate pe cap în timpul iernii. 

Descoperă ce avantaje aduce căciula din lână și cu ce o mai poți asorta.

Caciula din lana Disana

Ce haine din lână merinos să porți toată iarna pentru confort termic

Ce poate fi mai fain iarna decât lâna? Da, știm că ciocolata caldă, ceaiul, orele pe pârtie sunt și ele în top. Dar nu te poți bucura din plin de nici una atunci când nu te simți confortabil. Iar lâna exact asta îți oferă: confort în zilele cu temperaturi scăzute.

Frigul nu e prea plăcut pentru nimeni. De aceea, indiferent de scopul pentru care ieși pe afară, ai nevoie de obiecte vestimentare cât mai călduroase. În acest fel, faci zilele de iarnă o adevărată plăcere, indiferent de vreme.

Lâna este unul dintre cele mai îndrăgite materiale în anotimpul rece. Hai să vedem, de la interior, spre exterior, ce poți purta în zilele cu temperaturi scăzute.

  • Maiouri din lână merinos
  • Maoiurile din lână pentru femei sau bărbați sunt extrem de importante iarna. Faptul că ai un strat călduros pe sub haine, o să păstreze temperatura corpului la valoarea ideală chiar și când afară este ger. Ele stau lipite de piele și țin frigul departe.

    Haine de corp din lana merinos Engel

  • Mănuși din lână merinos
  • Protejează-ți mâinile corespunzător și treci iarna fără degerături. Lâna îți păstrează degetele și palmele calde, indiferent de gradele cu minus de afară.

    Disana lana fiarta

  • Șosete din lână
  • Știm că porți șosete iarna, care de care mai colorate. De ce trebuie să ai și o pereche de șosete din lână la îndemână? Pentru că ele te protejează cel mai eficient de degerături.

    Dacă vrei să-ți completezi șifonierul cu toate hainele din lână de care ai nevoie, citește articolul despre 5 piese de îmbrăcăminte din lână care nu trebuie să lipsească din nicio garderobă.

    Sosete din lana de baby alpaca si lana merinos

    Căciulă de iarnă din lână: accesoriul călduros de care te îndrăgostești de la prima purtare

    De ce e important să ai și tu o căciulă de lână în garderobă?

    Pentru că:   

    • acoperă urechile și nu lasă frigul să te deranjeze când ieși la aer;
    • asigură confort termic pentru toată zona capului;
    • lâna merinos este moale și fină la purtare;
    • lâna lasă pielea să respire și evită apariția transpirației.

    Caciula si buff lana merinos Crawler

    Căciula din lână merinos pentru copii: de ce nu trebuie să lipsească din garderoba celui mic

    Să fim sinceri. Copiii se bucură cel mai tare de jucării, nu vor fi prea încântați de o căciulă din lână. Însă tu fii precaută și cumpără-i celui mic accesorii călduroase care să-i ofere confort când vrea să iasă afară la zăpadă.

    Temperaturile scăzute nu trebuie să vă țină în casă pe tine și pe cel mic. Dacă are o căciulă din lână, îl poți lăsa la joacă pe afară oricât dorește.

    Explorează acum site-ul nostru și alege accesoriul care i se potrivește prichindelului tău. Găsești căciuli pentru copii pe toate gusturile. De la clasicele fesuri cu ciucure, până la căciulile care se leagă sub bărbie. Sau poate dorești o căciulă tip beretă pentru fetița ta.

    Indiferent de modelul ales, ai garanția unui accesoriu călduros pentru cel mic.

    Bereta lana merinos extrafina Mabli Knits

    Completează protecția capului cu o cagulă din lână

    Tot pentru zona capului este recomandată și o cagulă. Pe lângă urechi și partea de mai sus de urechi, cagula protejează și gâtul, obrajii sau fruntea.

    Cagula Pickapooh din lana merinos fleece dublata cu lana

    Spală produsele din lână în mod corect și bucură-te de ele pentru o perioadă lungă.

    Nu uita că ți-am pregătit reduceri până la finalul anului. Profită de transportul gratuit la orice comandă, până la 31 decembrie și cumpără-ți căciula din lână preferată.

    Lăsați un comentariu

    Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.