Articole blog

Fluff - Imbracaminte de exterior pentru sezonul rece cu puf de gasca

de Simona Cravcenco in Nov 21, 2019

Fluff - Imbracaminte de exterior pentru sezonul rece cu puf de gasca

Iernile la Brașov sunt lungi și foarte reci. Eram de mult timp în căutarea unor geci călduroase, ușoare, și atractive care să satisfacă toate cerințele mele și ale copiilor: pentru ei libertate de mișcare și joacă în zăpadă, pentru mine umplutură naturală din puf de gâscă și fără gâște chinuite :)). Ținând cont că Albert suferă de câteva alergii, puful antialergic din gecile Fluff a fost binevenit :D.

Ce mi se pare cel mai important este că puful din îmbrăcămintea Fluff provine de la gâște crescute etic. Acestea nu au fost supuse nici unui rău nenecesar cum ar fi îndoparea sau jumulirea pe viu. Aceste metode, îndoparea și jumulirea pe viu, sunt metode barbare și sunt împotriva valorilor noastre. Fluff folosește puf care provine de la gâște crescute pentru carne. Folosind acest puf, Fluff ajută la reducerea deșeurilor provenite din această industrie.

Dar cine este și cum a apărut Fluff?

Fluff este un brand de îmbrăcăminte de exterior pentru bebeluși, copii și adulți care a apărut ca alternativă ecologică la îmbrăcămintea de exterior de pe piață. Un concept nou și versatil, cu simplitate în design și formă, pe care îl aștepta multă lume.

Călătoria Fluff a început în 2016 când s-a dezvoltat conceptul de îmbrăcăminte de exterior cu puf de gâscă antialergic de cea mai bună calitate.

Materialele folosite sunt de calitate superioară. La exterior se folosește 100% poliester cu strat protector care asigură rezistența la 4000 mm presiune a apei și rezistența la vânt, iar umplutura este 90% puf de gâscă certificat antialergic.

Colecțiile lor îmbină perfect calitatea, comoditatea și un stil minimalist perfect.

Culorile vibrante sunt minunate și par să prindă viață în funcție de modul în care pică lumina. 

Salopeta de iarna cu interior din puf de gasca antialergic - Fluff

Produsele Fluff sunt lucrate cu mare atenție la fiecare detaliu astfel încât să fie de cea mai înaltă calitate și pentru a răspunde cererii clientului final.

Fluff este ca un nor pufos care te înconjoară cu căldură și liniște. Hug the fluffy world! este motto-ul lor. 

Geaca de iarna rezistenta la -20 grade- Puf de gasca- Fluff

 

Minunata colecție de toamnă - iarnă 2019 o puteți cumpăra online www.galbenus.ro sau din showroom-ul din Brașov.  Găsiți salopete întregi, geci scurte și geci lungi pentru copii de la 6 luni până la 10 ani.

Vă așteptăm cu drag să descoperiți lumea pufoasă Fluff!

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.