Articole blog

Idei de cadouri pentru sărbătorile de iarnă și Moș Crăciun

de Simona Cravcenco in Nov 15, 2018

Idei de cadouri pentru sărbătorile de iarnă și Moș Crăciun

Când vremea începe să se răcească, ziua începe să se scurteze cu toții începem să ne gândim la sărbătorile de iarnă, zăpadă, miros de portocale, scorțișoară și cadouri.

Unii numără zilele pe calendar, unii își fac amr-ul în telefon și încep să își facă liste de cadouri și planuri.

Deoarece noi știm cât de greu e să găsești cadoul perfect pentru cei dragi și pentru că sărbătorile de  iarnă înseamnă să dăruiești zâmbete. Ne-am hotărât să vă ușurăm misiunea de Moș  pentru cei dragi.

Magia sărbătorilor de iarnă stă  în dăruirea unui cadou și  apoi reacția celui care îl primește. Zâmbetul, bucuria și sclipirea din ochii sunt incredibile și ne încarcă sufletește. Este minunat să găsești cadoul potrivit pentru fiecare, să îndeplinești dorințe și visuri, să anticipezi așteptările și să fii suprinzător. A dărui este verbul care însoțește magia sărbătorilor de iarnă.

Piața abundă în cadouri de crăciun și idei de cadouri pentru cei dragi din familie și prieteni apropiați. Dar tocmai aici este problema. Că sunt atât de multe. Și apoi de unde știi ce vrea o anumită persoană? De ce are nevoie? Ce ar trebui să cumperi ca să fie frumos și util în același timp? Adevărul este că multe dintre noi ne regăsim adesea în magazine încercând să răspundem la aceste întrebări și timpul pare că trece pe nesimțite pe lângă noi. Pff… grea decizie.

Dar avem o soluție care funcționează aproape întotdeauna. Este necesar să privim alegerea cadoului puțin diferit. Trebuie să ne schimbăm percepția cu privire la ceea ce reprezintă cadoul respectiv.

Darul este un mesaj, un mijloc de comunicare cu cei dragi ție.

Întreabă-te: „Ce vreau de fapt să transmit acestei persoane?” și apoi „Ce aș putea să-i ofer astfel încât să transmit acest mesaj?”.

Mesajul pe care vrem noi să îl transmitem e:Te iubesc! Vreau să fii sănătos! Vreau să te bucuri de tot ceea ce mă bucură pe mine, pe termen lung! Alege materiale naturale și rezistente!

Am ales cu drag  produsele din magazinul nostru online care sperăm să vă bucure și pe voi așa cum ne bucură și pe noi. Și să vă asigure confortul și căldura de care avem nevoie mereu pentru a fi sănătoși.

  1. Cadoul soțului sau iubitul tău

jachetă ușoară, dar foarte călduroasă este o alternativă minunată la geaca de schi. Pentru confortul termic sub orice ținută, primul strat joacă un rol important. Dacă iubește sporturile de iarnă cu atât mai mult, căciulile, buff-urileșosetele și hainele de corp (bluze și pantaloni)  vor face echipa bună, iar tu te vei putea cuibări în brațele lui.

  1. Cadoul copiilor tăi mici și mari, dar și a copiilor prietenilor sau rudelor

Dacă  ai un nou-născut, fetiță sau băiat, un mic explorator sau domnișoară elegantă, doi năzdrăvani sau doua năzdrăvane sau alte combinații care iți formează familia ta minunată. La noi în magazin, dar și în showroom ai diverse variante de hăinuțe și accesorii potrivite personalității și nevoilor lor, încât este imposibil să dai greș. Hainuțe versatile și colorate pe care le poți combina cum vrei  și o să ai ținutele perfecte.

  1. Cadoul părinților tăi (mama și tata) sau părinților lui (soacra și socrul)

Știu că poate părea cea mai dificilă sarcină găsirea cadoului perfect pentru ei,  însă te putem ajuta cu idei de cadou: ceva pentru casă, ceva care să le țină de cald când e vremea rece și neprietenoasă sau ceva pentru confortul picioarelorPapucii moi din lână sunt un răsfăț pentru picioarele oricui dar pentru persoanele cu circulație deficitară, reumatism sau artrită sunt cu atât mai utili. Păstrează temperatura constantă, talpa este flexibilă și pot fi purtați pe piciorul gol.

 Știi momentul ăla când ajungi acasă și te descalți și iți iei perechea de papuci de casă preferată? Știi că ești în siguranță, îți e cald și te poți relaxa în confortul căminului tău. Ești acasă!

  1. Cadoul prietenei tale cea mai bună sau BFFE (best friend for ever)

O știi de când erai mica sau ai descoperit-o în liceu/facultate. Îți  știe toate secretele și tot ce îți place și viceversa e valabil. Și pentru că o știi așa de bine îi poți alege ținuta în funcție de personalitatea și gustul ei. (mai mult ca sigur că ți le va împrumta și ție dacă ai o urgentă).

  1. Cadoul nou născutului

Când se naște un copil, toată lumea își dorește să îi ducă în dar cele mai frumoase și mai deosebite hainuțe, păturici și jucării. Poți face un trusou pentru babyshower, botez, zi de naștere. Stratul de bază de lânăcăciuli și cagule, overall-ul, șosetele și botoșeii, vor fi minunate pentru a-l ajuta pe bebe să iți regleze temperatura și să rămână la căldurică. Păturica moale va fi perfectă pentru somnul liniștit.

Vă dorim să aveți spor în căutarea și găsirea cadourilor potrivite celor dragi vouă!

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.