Articole blog

Mabli Knits - confortabil, călduros, extrafin - lână merinos și baby alpaca

de Simona Cravcenco in Oct 25, 2018

Mabli Knits - confortabil, călduros, extrafin - lână merinos și baby alpaca

Când am văzut creațiile Lisei Roberts a fost dragoste la prima vedere. Când au sosit în magazin, a fost dragoste la prima atingere. Hainele din lână merinos extrafină de la Mabil sunt perfecte pentru joacă, pentru grădiniță, pentru confortul celor mici. Fetița mea le-a îndrăgit pe loc. Iar cei mici au un barometru interior foarte precis :).

Brandul MABLI a fost lansat în octombrie 2016 de catre Lisa Roberts, fost designer de haine tricotate pentru femei. Pasiunea pentru designul hainelor pentru copii a fost întotdeauna puternică, chiar înainte ca Lisa să devină mamă. Copiii ei au inspirat creațiile Mabli.

 

La începutul lui 2016 când urma să vină pe lume  fiul ei, Otto, familia ei a decis să se mute din Londra în Țara Galilor, locul ei de naștere. A fost momentul când s-au născut și primele creații Mabli care încolțiseră în mintea ei. 

Prima colecție a brandului MABLI a fost de inspirație vintage, îmbrăcăminte și pături de lână Merinos, pentru copii de la naștere până la 6 ani. Acum au colecții care merg până la vârsta de 12 ani și au introdus și alte fibre naturale, cum ar fi bumbacul organic, inul și lâna alpaca.

 

Mabli foloseste lână merinosextrafină în colecția lor Skinny Rib. Lâna merinos extrafină este alegerea perfectă pentru cei mici, deoarece lâna merinos extra fină este hipoalergenică, ajută la reglarea temperaturii corpului și respinge umiditatea. Este foarte moale la contactul cu pielea și se spală la mașină. Este o fibră rezistentă, care nu se deteriorează în timp. Este combinația perfectă între un lucru practic și unul de lux. Pentru sezoanele viitoare, lâna merinos extrafină va rămâne nucleul colecțiilor Mabli.

Hainele Mabli sunt fabricate în Europa, unele din ele în România. Mabli se asigură că toți producătorii și furnizorii cu care lucreaza au ​​practici etice de lucru și folosesc materiale și procese de fabricațiede înaltă calitate.

Având o croială versatilă și o estetică slow fashion, produsele Mabli sunt gândite și create pentru a fi purtate zi de zi, pentru a se potrivi celor mici mai mult timp, pentru a fi prețuite și transmise din generație în generație.

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.