Articole blog

Salopete pentru bebe din lână merinos: ce să aleg?

de Simona Cravcenco in Mar 29, 2022

salopete bebe din lână merinos

Felicitări, familia se mărește!

Venirea pe lume a bebelușilor reprezintă un moment de bucurie și, deopotrivă, de provocare pentru toți părinții. Cum îl îmbrac pe cel mic? Ce haine sunt potrivite?

Ei bine, nu putem fi pregătiți pentru toate. Până nu devine părinte, nimeni nu știu cu adevărat cum să îmbrace un copil.

Noi, la Gălbenuș, suntem părinți și am zis să-ți dăm o mână de ajutor, din experiență. Așa că, astăzi vorbim despre salopetele pentru bebe și cum le găsești pe cele mai bune.

Cum aleg hainele potrivite pentru bebe?

alegere haine pentru bebe

Înainte de toate, hai să stabilim câteva lucruri. Cu atât de multe branduri, stiluri și țesături pe piață, poate fi copleșitor să alegi îmbrăcăminte pentru cel mic. Atunci când cumperi haine pentru bebeluși, ar trebui să te asiguri că orice ținută oferă confort și siguranță.

Fie că vorbim despre salopete pentru nou-născuți sau ne referim la alte articole vestimentare, există câțiva factori importanți ce merită luați în considerare.

  1. Pe primul loc, fără doar și poate, materialul. Bebelușii au pielea foarte sensibilă. Așa că, recomandarea noastră sunt hainele din materiale organice, din țesături precum bumbacul, lâna merinos, mătasea sau bambusul. Aceste țesături sunt obținute din fibre naturale, fără pesticide, și sunt ideale pentru îmbrăcămintea de bebeluși.
  2. Așa cum spuneam, siguranța este importantă. Evită hăinuțele cu nasturi, fundițe, șnururi, curele sau alte aplicații. Ele pot fi periculoase și incomode.
  3. Mărimea și stilul oferă confortul. Mărimea potrivită nu este doar confortabilă, ci permite copilului să se miște în voie. Bebelușii cresc rapid, așa că noi te sfătuim să cumperi întotdeauna cu o dimensiune mai mare. De asemenea, asigură-te că hainele pentru bebe sunt ușor de îmbrăcat și dezbrăcat.
  4. Sezonul este și el pe lista noastră. Alege îmbrăcăminte în funcție de anotimp și zona în care locuiți. Ia în considerare și îmbrăcarea în straturi a copilului.

Pare complicat? Nu este deloc. Trebuie doar să acorzi mai multă atenție decât atunci când cumperi pentru tine. 

Hai să vedem de ce salopetele pentru bebeluși sunt piesa de rezistență.

Ce beneficii au salopetele pentru nou-născuți?

Costumele dintr-o singură piesă sunt indicate pentru cei mici fiindcă sunt practice atât pentru părinți, cât și pentru bebe. Nu îl deranjează pe bebeluș în talie, iar ție îți este mult mai ușor să-l îmbraci și dezbraci.

Unde mai pui că:

  • salopetele pentru bebe îi protejează buricul, fundulețul și piciorușele. Cei mici sunt energici, iar bebelușii se dezvelesc ușor în timpul mișcărilor;
  • schimbatul scutecelor se face rapid și ușor. Doar deschizi capsele salopetei pentru bebe și te pui pe treabă;
  • confortul este de la sine înțeles. Talia lejeră, fără bandă elastică, îi permite bebelușului să se miște în voie sau să doarmă liniștit. Un body pentru bebe este apreciat, printre altele, pentru confort și delicatețe pe piele;
  • pot fi purtate afară, în interior sau pe post de pijamale. Fără doar și poate, salopetele reprezintă piesa vestimentară de bază din proaspăta garderobă a bebelușilor.

Dar ce tipuri sunt potrivite pentru micuțul tău? Uite câteva sugestii.

Salopete pentru bebe din lână merinos 100% organică

alegere salopete bebe din lână merinos

Probabil ai mai auzit până acum de proprietățile impresionante ale lânii merinos. A devenit o alegere populară printre părinții ce caută materiale adecvate pentru pielea sensibilă a micuților lor.

Ce mai, este moale, respirabilă și reglează temperatura. Iar în blenduri cu materiale precum mătase sau bambus, ea reprezintă opțiunea ideală.

Salopetele Engel pentru bebe, din lână merinos și mătase naturală, împrumută din proprietățile celor două materiale organice și oferă confort sporit micuțului tău. Fine, moi și rezistente, hainele protejează împotriva transpirației și nu se șifonează ușor.

Pe de altă parte, body-urile Hust&Claire pentru bebe din lână merinos și bambus sunt perfecte pentru pielea sensibilă a celor mici. Acest lucru se datorează bambusului moale și fin la atingere de la interior. Plus că, vin cu o mulțime de salopete haioase și se întrețin ușor.

Iar pentru momentele petrecute în natură, vezi și beneficiile unui overall din lână merinos pentru copii.

Ce să aleg? Hmm, confort și calitate înainte de toate. Nu uita că bebe crește constant și are nevoie de mai multe schimburi pe zi. Optează pentru îmbrăcăminte versatilă, care să-l protejeze de transpirație și alergeni, dar care să fie practică și pentru tine. Mai durează puțin până cel mic reușește să se îmbrace singur.

Aruncă o privire în magazinul online Gălbenuș și alege haine din materiale organice pentru bebe.

Pe curând!

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.