Articole blog / Serendipity

Încălțămintea pentru bebelusi,  copii  și adulți – cum alegem incaltamintea potrivită pentru familia noastră

Încălțămintea pentru bebelusi, copii și adulți – cum alegem incaltamintea potrivită pentru familia noastră

Preocuparea mea a fost cu ce ne încălțăm atât  eu, cât și copii iarna astfel  încât să ne simțim bine, să ne țină de cald și să avem liberatatea de mișcare pe care ne-o dorim.

 

Talpa flexibilă din cauciuc natural este obținută printr-un proces de vulcanizare. Aceasta are avantajul de a absorbi șocul, oferă o rezistență mai mare, iar textura împiedică alunecarea.Vezi video.

Simona Cravcenco
Citește mai mult
Lâna alpaca și baby alpaca

Lâna alpaca și baby alpaca

Lâna de alpaca este ușoară, moale și călduroasă și în total există 52 de nuanțe naturale superbe ale lânii provenite de la alpaca, de la negru intens la castaniu și alb ca zăpada. 

În prezent, lana de alpaca este apreciată de designeri renumiți la nivel mondial care o preferă de multe ori cașmirului. 

Găsiți și în magazinul nostru www.galbenus.ro produse din lână alpaca și lână babyalpaca, aici. Branduri cunoscute Fellhof, Serendipity și Mabli.

Simona Cravcenco
Citește mai mult
Serendipity - dragoste la prima vedere

Serendipity - dragoste la prima vedere

Ne apropiem cu pași repezi de primăvară. Cel puțin calendaristic. Dar noi vrem să plece iarna. Așa că săptămâna aceasta vom sărbători Săptămâna Serendipity - o săptămână magică, unică la fel ca materialele și modelele lor.
V-am pregătit un interviu cu Caroline Tobiasen, una din creatoarele acestui brand, pentru a înțele și a afla ce este atât de special și de ce iubim atât de mult hainele lor.
Simona Cravcenco
Citește mai mult