Articole blog

De ce trebuie neapărat să-i cumperi celui mic o cagulă din lână merinos

de Simona Cravcenco in Jan 11, 2022

De ce trebuie neapărat să-i cumperi celui mic o cagulă din lână merinos

Copiii știu să se bucure cel mai bine de iarnă, în toată splendoarea ei. S-ar juca în zăpadă cât e ziua de lungă. Ar construi oameni de zăpadă și s-ar bate cu bulgări sau s-ar da cu sania în orice loc unde găsesc o pantă.

Disana

Pentru toate momentele lor de bucurie, tu trebuie să fii de două ori mai atent. Pentru că iarna, fie ea săracă în omăt, copilul are în continuare nevoie de ore în aer liber. Asta înseamnă plimbări prin frig, care pot conduce la răceli nedorite.

Dar tu pregătește-te din timp și ieși în întâmpinarea oricărei neplăceri, cu accesorii călduroase, care sporesc confortul termic al celui mic, chiar și în zilele cu temperaturi foarte scăzute. De la șosetele din lână, până la căciuli groase, toate au grijă de sănătatea micuțului tău.

Știai cât este de utilă o cagulă din lână merinos pentru copii pe parcursul iernii? Descoperă din articolul de astăzi care sunt avantajele accesoriului și de ce trebuie să fie prezent în garderoba oricărui pitic.

Cagula din lână merinos pentru copii: un accesoriu de nelipsit 

Cagula tip ninga din lana merinos Crawler

Cine spune că iarna trebuie să ții copilul mai mult în casă? Da, știm, temperaturile scăzute și fulguiala rece te pun puțin pe gânduri. Dar atunci când îl echipezi pe cel mic corespunzător, din cap până-n picioare, nu ai de ce să te temi.

Hainele și accesoriile din lână sunt ideale pentru anotimpul rece. Și este important să izolezi termic fiecare parte a corpului, pentru ca frigul să nu aibă loc să pătrundă pe sub hainele lui.

Astăzi vorbim despre cap și despre cum te ajută o cagulă din lână merinos să îi oferi celui mic confort termic ridicat în zona urechilor și a gâtului. Uite ce beneficii are purtarea cagulei din lână pentru copii:

  • are o deschizătură pentru față practică și confortabilă pentru cel mic, potrivită pentru fiecare vârstă;
  • materialul este vopsit în culori rezistente, care nu se deteriorează după spălare;
  • lâna este cel mai bun material când vine vorba despre păstrarea temperaturii ideale a corpului;
  • ține apa la distanță.

Și deși e posibil să ai o părere proastă despre confortul lânii la purtare, noi suntem aici s-o demontăm. Lâna merinos este delicată și moale la atingere, perfectă pentru ca cel mic să nu se simtă incomodat de cagulă.

Fi atent la îngrijirea și spălarea produselor din lână și bucură-te cât mai mult timp de cagulele rezistente pentru copii.

De ce să ții cont când cumperi o cagulă din lână pentru bebelușul tău

Bebelușii sunt și ei tot copii, dar o categorie mai sensibilă, pentru care atenția este și mai mare.

Știi zilele acelea în care ieși cu micuțul tău pe afară și i se udă mereu hainele în zona gâtului? Da, exact, mai ales în perioada în care îi ies dințișorii și bărbia lui este în permanență udă. Iarna, când observi că bebelușul tău s-a udat prea tare, fugi cu el în casă, la adăpost.

De acum nu mai e nevoie să te ferești de frig. Cu o cagulă din lână merinos pentru bebeluși, cel mic este în siguranță chiar și la temperaturi foarte scăzute. Pentru început, lâna ține la distanță umiditatea, iar apoi o absoarbe, încetul cu încetul.

Dar știi care este cel mai mare beneficiu? Că nici măcar după ce absoarbe apa, materialul nu rămâne umed.

Cum să alegi o cagulă pentru fete cochetă și călduroasă 

Cagula ninja crawler

Fetițele vor să fie mereu elegante, cochete și să atragă toate privirile asupra lor. Așa că optează pentru modele colorate, cu imprimeuri vesele sau pentru o cagulă roz, care să exprime puritatea și inocența fetiței tale.

Croiul deosebit al cagulei asigură confort termic ridicat în zona gâtului și a claviculei, dar acoperă eficient și urechile și fruntea. Dacă fetița ta are părul lung, asigură-te că îl bagi pe tot în cagulă, pentru ca cea mică să nu fie incomodată de șuvițele rebele.

Asortează-i cagula cu cizmele sau bocancii ei preferați. Citește mai multe despre cum alegi încălțămintea potrivită pentru toată familia și pregătește-ți fetița corespunzător pentru plimbările în aerul rece de iarnă.

Cagulă pentru băieți potrivită pentru zilele cu temperaturi scăzute

Pentru băieți, cel mai important este să aibă un accesoriu călduros, care să-i apere la bătăile cu bulgări și în sesiunile de alergat prin temperaturile scăzute.

Cagula din lână merinos pentru copii lasă pielea să respire și menține capul prichindelului fără transpirație.

Aruncă și tu o privire printre modelele de cagule pentru copii pe care ți le-am pregătit în catalogul Gălbenuș și echipează-l pe cel mic cu accesorii călduroase.

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.