Articole blog

De ce să optezi pentru pilote și perne din lână merinos

de Simona Cravcenco in Mar 14, 2022

pilote și perne din lână merinos

Un somn odihnitor este precum alimentația.

La fel de important pentru sănătatea ta. Îți încarcă bateriile și oferă o stare de bine pe tot parcursul zilei. Astfel, îți poți duce la bun sfârșit toate lucrurile din rutina aglomerată.

Întrebarea este cum obții un somn odihnitor? Chiar dacă nu îți vine să crezi, un pat confortabil, curat, cu salteaua și umpluturile potrivite pot face diferența în toată această ecuație.

Și, crede-ne pe cuvânt, materialul chiar contează. Ai probleme cu somnul? Pilotele și pernele din lână merinos și bumbac s-ar putea să te surprindă.

Rămâi alături de noi să vezi cum.

Să cumperi sau nu perne și pilote din lână de oaie?

plăpumi și perne din lână

Ei bine, sigur ai auzit până acum de proprietățile hainelor din lână merinos. Poate chiar ai în garderoba ta câteva articole vestimentare.

Și cu toate acestea, poate te întrebi. Cu ce sunt atât de diferite textilele de pat din materiale organice?

Află că există motive întemeiate care ar trebuie să te determine să optezi pentru pilote și perne cu umplutură din lână.

Reglează temperatura

Fiind o fibră naturală, lâna permite aerului să circule și oferă un ambient plăcut. În funcție de sezon și temperatura din cameră, lâna are capacitatea de a regla căldura. Cu alte cuvinte, pernele și pilotele sunt răcoroase atunci când este cald și călduroase atunci când este rece. Sună încurcat? Lâna respinge umiditatea naturală pe care o produce corpul tău, fără a te supraîncălzi sau a-ți da senzația de răcoare.

Nu te lasă să transpiri

Prin comparație cu umpluturile din materiale sintetice, lâna merinos absoarbe mult mai bine umezeala. O plapumă de lână este capabilă să absoarbă aproximativ 33% din propria greutate în apă. Adică este mai puțin probabil să te trezești sub o pilotă umedă sau cu capul pe o pernă rece.

Lâna este hipoalergenică

În mod natural chiar! Astfel, pilotele cu umplutură de lână sunt ideale pentru copii și adulți cu piele sensibilă și alergii. Ele resping eficient acarienii de praf și îți permit să ai un somn odihnitor și relaxant.

Dacă s-a întâmplat ca în trecut să dezvolți alergii din cauza lânii, cel mai adesea cauzele sunt conținutul de lanolină sau calitatea scăzută a materialului. Pentru a înțelege mai bine procesul, vezi ce presupune lanolizarea lânii merinos.

 Ai grijă ce alegi pentru tine și familia ta.

Adio spori fungici

Capacitatea lânii de a regla umiditatea reprezintă, de asemenea, motivul pentru care este atât de eficientă în respingerea sporilor fungici. De altfel, o cauză obișnuită a alergiilor pe timp de noapte, ce provoacă strănut, tuse și mâncărimi. Pernele și pilotele din lână merinos asigură reglarea umidității și previn dezvoltarea sporilor fungici în așternuturile tale.

Alege pilotele de calitate de la Gălbenuș

pilote din lână merinos

Primăvară, vară, toamnă, nu contează. Pilotele din lână merinos oferă un somn liniștit indiferent de ambient. Datorită proprietăților naturale ale lânii, ele reușesc să regleze și să transfere umezeala în afara patului.

Cu o umplutură din lână merinos și exterior din 100% bumbac organic, acestea se potrivesc atât pentru un climat mai rece, cât și pentru unul mai cald. Adică o temperatură a încăperii cuprinsă între 17 - 24 °C. Tot în funcție de acest aspect, densitatea lânii diferă și ea.

Desigur, să nu uităm de tratamentul antimolii TERPE SHIELD și dispunerea multistrat. Te bucuri de odihnă într-un mediu sănătos și confortabil.

Perne cu umplutură din lână merinos

perne din lână merinos și bumbac

Pufoasă și confortabilă, perna din lână merinos și bumbac este creată special pentru copiii mai mari de 10 ani și adulți. Obținută din lână merinos la interior și o față de pernă din bumbac organic la exterior, aceasta susține eficient greutatea capului fără să împiedice circulația sângelui.

Nu va fi nevoie să întorci perna pe toate părțile sau să o îndoi pentru confort. Principalul avantaj al acestui produs este dat de faptul că lâna în straturi suprapuse nu formează goluri și nu migrează, ci își păstrează forma.

Mai mult, lâna merinos are și calități terapeutice. Pernele pot contribui la ameliorarea durerilor, artritei și reumatismului.

Tu ce alegi pentru tine și familia ta? Intră în magazinul online Gălbenuș și selectează perne și pilote din lână merinos și bumbac pentru un somn odihnitor și confort de neegalat. Nu uita să arunci o privire și printre hainele din materiale organice, 100% naturale.

 

Lăsați un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.